Smartplay na Bett Show-u London 2020

U svijetu edukacijskih i interaktivnih tehnologija postoji jedno mjesto, event, sajam, konferencija gdje se okupljaju svi koji u tom istom svijetu rade, stvaraju, podučavaju, razvijaju… Bett Show, tijekom 4 dana održavanja, okupi svake godine preko 35 000 posjetljitelja koji imaju priliku informirati se o nadolazećim novitetima u svijetu edukacijskih tehnologija. Na Bettu se mogu isprobati i testirati poznati uređaji, noviteti pa čak i koncepti.

Teško nam je dočarati vam koliko je Bett velik događaj  ali možemo vam  reći da  četiri dana nije dovoljno da obiđete sve što vas zanima.

Smartplay tim pohađa Bett sajam već godinama i svake godine nastojimo iz mase ponuđenih proizvoda izabrati one koji bi se uklopili u Smartplay priču i obogatili ponudu programibilnih interaktivnih proizvoda u Hrvatskoj.

To nije imalo agan zadatak s obzirom da tijekom četiri dana nismo znali na kojem se štandu više zadržati, u kojem smjeri krenuti jer na Bettu ne postoji nešto što nije zanimljivo.

Donosimo vam kratak osvrt na ono što smo izdvojili kao bitno…vjerujte da je nam bilo teško izabrati 🙂

Od naših stalnih partnera čije proizvode i imamo u našem webshopu istaknuli bi Sphero koji je ove godine privukao veliki broj zianteresiranih posjetitelja. Kreativnost je jedna od osnovnih vještina potrebnih za 21. stoljeće i smatra se ključnim za uspjeh. – moto je Sphero kompanije i vođeni tim motom njihovoj kreativnosti nema kraja. Njihovi prozivodi sigurnim korakom postaju svakodnevnica škola u državama u kojima su prisutni. Sphero SPRK+ kao i Sphero Bolt su dobro prihvaćeni i uklopljeni u nastavne cjeline a i ove godine su bili predmeti velike pozornosti na Bettu.

Posljednji od njihovih proizvoda je Spherov programabilni robot, koji pruža pregršt zabave čim ga raspakirate. Sphero RVR je prepun različitih senzora spremnih za prilagodbu i programiranje. Proširite RVR-ove mogućnosti dodatnim povezivanjem hardvera treće strane poput Raspberry Pi, Arduino, BBC micro: bit ili Sphero-ovih Litlebitova.

Intelino je predstavio svoj pametni vlak(https://www.smartplay.hr/proizvod/intelino-pametni-vlak/) kojeg možete programirati oznakama bojama na tračnicama ili putem aplikacije za tablet/mobilni uređaj. 

Strawbees je predstavio svoj Hoverboard dodatak, sa kojim možete napraviti pravi pravcati hoverboard koristeći klasične Strawbees elemente te malo kartona i “smeća”. 

Uz nama poznate proizvode istražili smo i testirali puno novih robota, kugla, kocki, sklopivih i rasklopivih, programibilnih i zabavnih 🙂

Sad nam samo preostaje da vam osiguramo u našem webshopu ono najbolje što smo tamo pronašli.