U sklopu Erasmus+ projekta Zagrebački predškolci su se upoznali sa našim robotima i kodiranjem

Krenite se zabavljati na početku koristeći samo bijeli papir i flomastere. Crtajte linije i kodove u boji, labirinte, staze za utrkivanje, pustite mašti na volju…tako su i započeli naši mališani u Dječjem Vrtiću Iskrica. Mašte i izazove je bilo na pretek a Ozoboti su savladavali sve prepreke i zamisli koje su pred snjih stavili. Kako je bilo pogledajte u videu.

Ozobot

Upoznajte ozobot

Krenite se zabavljati na početku koristeći samo bijeli papir i flomastere. Crtajte linije i kodove u boji, labirinte, staze za utrkivanje, pustite mašti na volju…

U slijedećem koraku skinite besplatne aplikacije, istražite igre i zadatke ili naučite Ozobota plesati u ritmu vaše najdraže pjesme. Zatim u naprednijem koraku programirajte vašeg robota putem Ozoblocky-a.

Ozo Blockly

Ako želite istražiti daljnje izazove na portalu OzoBlockly, programirajte robotića vizualnim blokovima. Ozoblocky je besplatna aplikacija kojoj pristupate putem web pretraživača na vašem računalu ili tabletu. Ako se želite dodatno zabaviti naučite Ozobota plesati putem Ozogroove aplikacije.

ozoblockly preview