Predstavljamo Shifu Orboot – Edukacijski AR globus za djecu

Osjećate li da je pronalazak edukativne zabavne igračke nemogući zadatak? I zašto je toliko komplicirano kada djeca uče najbolje dok igraju? Proizvođači igračaka Shifu na ta pitanja odgovaraju zadivljujućim interaktivnim globusom zvanim Orboot, koji djeci maštovito i razumljivo predstavlja svijet.

Jedan primjerak globusa smo dali u ruke našem malom istraživaču Dominiku koji je testirao sve njegove mogućnosti te nam napravio Stop Motion video iz njegove perspektive.  

Tijekom korištenja i igre sa globusom Domi je prošao kroz mnoge virtualne avanture 🙂

Moj dojam o globusu je da je jako zabavan, kreativan za djecu i da se od njega može puno toga naučiti. Mogu raditi na tabletu i globusu istovremeno i saznati puno detalja.

Upoznajte Orboot

Orboot je opremljen i putnim rekvizitima – putovnicom, pečatom i naljepnicom knjižicom kako bi istraživačka putovanja širom svijeta bila još autentičnija. U putovnici djeca obilježavaju posjet bilo kojoj zemlji u kojoj gotovo putuju zemaljskom kuglom.

Usmjerite svoj pametni telefon ili tablet na mjesto na svijetu koji vas zanima i dodirnite ga prstom. Dodirom trodimenzionalnog modela aktiviraju se informacije koje se posebno obrađuju za svaki starosni raspon djece u rasponu od oko 4 do 9 godina.