Osmo

Igra koja nadilazi granice ekrana

Upoznajte Osmo svijet

Višestruko nagrađivana Osmo platforma po prvi puta spaja fizički svijet i igru sa digitalnim svijetom. Učite djecu kodiranju, vizualizaciji 2D modela, abecedi, engleskom, matematici, fizici i sve to igrom ispred ekrana iPad-a ili iPhone-a.

Usmjerite dječja razmišljanja prema traženju kreativnih rješavanja problema, logici i konceptu kodiranja kroz igru. Sama interakcija odvija se ispred ekrana dok na iPad-u ili iPhone-u pratite povratne informacije u realnom vremenu.

Genius kit

Genius kit sadrži slijedeće igre: Words, Numbers, Newton, Tangram, Masterpiece.
Set ne uključuje iPad.

Genius kit: Tangram

Rasporedite drvene oblike kako bi složili slagalicu na ekranu. Ovisno o sposobnostima i želji prilagodite težinu zadataka. I uživajte…

Genius kit: Newton

Uči nas fiziku na zabavan način. Osmo prepoznaje sve što stavite ispred ekrana, kao na primjer flomastere, nacrtane oblike… Jednostavno ih postavite i okrenite tako da loptice na ekranu usmjerite na željeno mjesto.

Genius kit: Masterpiece

Oslobodite umjetnika u sebi. Odaberite sliku iz albuma ili slikajte na licu mjesta, iskoristite predloške iz Osmo galerije, pratite linije koje će vam pomoći da crtate…

Genius kit: Words

Pogađajte nazive slika na ekranu, učite nove riječi, natječite se s prijateljima i obitelji. Preuzmite sa stranice proizvođača već pripremljene izazove ili kreirajte sami svoje!

Genius kit: Numbers

Učite brojeve i osnovne računske operacije: zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje tako da se brojevi podudaraju sa brojevima na mjehurićima. Kada pogodite dovoljno brojeva, osloboditi ćete ribice i tako napredovati u igri.
Želite li postati majstor brojeva?

KODIRAJTE RUKAMA

Naučite kodirati sa Osmo fizičkim blokovima, višestruko nagrađivanoj platformi.

Coding Awbie & Jam

Sa Osmo Codingom djeca od 5-12 godina uče logiku, rješavanje problema te osnove programiranja. Osim Coding Awbiea, stvarajte muziku kodiranjem sa igrom Coding Jam.

“Osmo blokovi su kao Lego za kodiranje.”

Pizza

Pecite pizze… investirajte u poboljšanje vaše pizzerije ili otvorite nove lokacije. Prilagodite sastojke pizza prema zahtjevima kupaca i vraćajte razliku što brže možete..

Mindracers

Pošaljite autiće niz rampu direktno u digitalni svijet. Ubacujte žetone sa specijalnim efektima kako bi iznenadili protivnika i pobijedili u utrci.

Zakoračite u Osmo svijet

Pustite dijete da samo otkriva i uči na novi i intuitivan način.
Iskoristite jedinstvenu Osmo platformu kako bi djeca sa velikim interesom istovremeno učila i zabavljala se.