TWSU – Creative Coder Kit

Creative Coder Kit možete nositi na ruci,  to je uređaj koji se aktivira pokretom, a ujedno ga možete programirati da trepti u željenoj boji i trajanju. Iskodirajte vlastite igrice ili koristite već pripremljene na portalu proizvođača.

510,00 kn

SKU: 5060402300288 Kategorije: , , , ,

Opis

Technology will save us vjeruje da je elektronika, programiranje i rješavanje kreativnih problema među temeljnim vještinama za buduća radna mjesta. Zbog toga se specijalizirala za “pametno” obrazovanje djece i adolescenata putem kreativnih setova.

Programirajte prvi nosivi uređaj za djecu s osnovnim kodiranjem na temelju blokova. Jednostavno upoznajte i naučite kodirati vaš uređaj.  Isprogramirajte uređaj tako da u omogućite interakciji sa drugim igrama ili sami isprogramirajte vlastite igrice, kodirajte treptanje, osvjetljenje ili reakciju prilikom kreatnja.  Beslatnim pristupom CLUB MAKE na stranici prizvođača imate uvid u stotine novih projekata i zadataka. 

Sve potrebne komponente mogu se naći u pakiranju, uključujući kabel za povezivanje s računalom.

1.Sklopite vaš uređaj unutar 15 min, nisu vam potrebni nikakvi alati

2. Spojite ga na aplikaciju u kojoj možete programirati sa jednostavnim blokovima

3. Isprobajte što ste iskodirali…

Značajke:
Interaktivni i zabavni kit
Djeca mogu izgraditi i programirati vlastiti senzor aktivnosti, biciklističko svjetlo i druge korisnih aplikacije
Podržava kreativnost, programiranje i tehničke vještine
Mogućnost pretvorbe u druge senzore
Interaktivne upute
Blockly program za programiranje
Pogodno za škole i vanškolske aktivnosti
Prikladno za djecu od 8 godina

Sadržaj pakiranja:
Creative coder pločica sa ledicama
Creative coder kućište + baterija

Gumeni remen za ruku/nogu
Velcro remen
USB kabel

Kako radi Creative Coder kit?

 

Misija kompanije “Technology will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih.  Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.