TWSU – Electro Dough Fantasy kit

Što ako su imaginarni prijatelji stvarni? Electro Dough Fantasy Kit, omogućuje djeci da izmišljaju likove, a zatim ih oživljavaju pomoću plastelina, osvjetljavajućih LED dioda i strujinh krugova! Slijedeći korak-po-korak  video upute, djeca uče kako graditi strujne krugove, oblikovati i stvarati protok energije tako da njihovi likov mogu imati svoju osobnost.

Tech will save us vjeruje da je elektronika, programiranje i rješavanje kreativnih problema među temeljnim vještinama za buduća radna mjesta. Zbog toga se specijalizirala za “pametno” obrazovanje djece i adolescenata putem kreativnih setova, kao što je i Electro Dough Fantasy Kit.

239,00 kn

SKU: 5060402300332 Kategorije: , , , ,

Opis

Electro Dough Fantasy kit je komplet u kojem djeca nalaze komponente i elektrovodljivi plastelin. Djeca mogu stvoriti lik ili oblik u roku od nekoliko minuta, staviti LED u plastelin i stvoriti vlastiti strujni krug. Na web stranici proizvođača, djeca će pronaći više od dvadesetak naprednih tutorijala na engleskom. Jedino što će im trebati su sastavni dijelovi iz kita.

Technology Will Save Us kitovi također se koriste u školskim i izvan školskim aktivnostima. Sve upute su  interaktivne, tako da možete korak-po-korak saznati što trebate napraviti. Djeca će naučiti mnogo zanimljivih informacija o struji. U praksi će riješiti različite zadatke i poteškoće. Edukacija kroz igru nikada nije bila zabavnija.

Značajke:
Komplet za interaktivno i zabavno učenje i istraživanje električne energije
Kroz taktilnu tehnologiju djeca vide kako su krugovi međusobno povezani
Podržava kreativnost, programiranje i tehničke vještine
Interaktivne upute
Pogodno za škole i vrtiće
Pogodno za djecu od 4 godine

Sadržaj pakiranja:
4 kutijica sa elektrovodljivim plastelinom
1 baterije
8 LED dioda

2 Sklopivi prekidač
4 Lista s oblicima i dodacima

Misija kompanije “Tech will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih.  Portfelj “Tech will save us” trenutno je 8 različitih setova koji podržavaju djecu u učenju kroz igru. Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.