TWSU – Light racer Kit

Light Racer: brz kao munja. Što je najbrža stvar u svemiru? Svjetlost!

Želite se utrkivati sa svjetlosti? DA!

Nema problema. Tech will save us vjeruje da je elektronika, programiranje i rješavanje kreativnih problema među temeljnim vještinama za buduća radna mjesta. Zbog toga se specijalizirala za “pametno” obrazovanje djece i adolescenata putem kreativnih setova, kao što je i Light racer kit.

199,00 kn

SKU: 5060402300400 Kategorije: , , , , ,

Opis

Light Racer je ovdje! Složite svoje vlastito svjetlo za bicikl koje svjetlo kako se vozite. Naučite kako radi bežični prijenos električne energije, što je bežična zavojnica,  koristite kondenzatore, led svjetla i naučite kako jednostavne komponente kada ih spojite prenose struju kroz zrak air.

Jednostavan i vizualan on-line priručnik
Slijedite jednostavan on-line priručnik sa besplatnim pristupom klub MAKE-u kako bi istražili više od 100 projekata.

Naučite nešto o struji
Naučite o strujnim krugovima i složite samo svjetlo za vaš bicikl, koje svjetli kako se vozite

Upoznajte bežičnu tehnologiju
Light Racer kit približava vam snagu bežične tehnologije i pomaže vam da tunirate vaš bicikl.

Sve upute su  interaktivne, tako da možete korak-po-korak saznati što trebate napraviti. Djeca će naučiti mnogo zanimljivih informacija o struji. U praksi će riješiti različite zadatke i poteškoće. Edukacija kroz igru nikada nije bila zabavnija.

Značajke:
Upoznavanje sa osnovama strujnih krugova
Potiče kreativno razmišljanje i rješavanje problema
Interaktivne upute
Pogodno za djecu od 8 godine

 

Sadržaj pakiranja:
1: Bežični odašiljač za nevjerojatnu bežičnu snagu
2: Dva kondenzatora
3: Dvije vezice za pričvrčivanje svjetla na kotač
4: Dvije “munje” kao kućišta
5: Tri led lampice
6: jednostavan i dostupan online priručnik
7: Dvije žice

 

Misija kompanije “Tech will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih. Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.