Logitech Keyboard+Folio za iPad 5/6. generacije

Pretvorite Vaš iPad u laptop samo jednim klikom!

899,00 Kn

Opis

Sada možete uživati u pisanju tipkovnicom bilo gdje se nalazili (za iPad 5. i 6. generacije). Ovaj dodatak za iPad,  sve-u-jednom kućište ima tanak i lagan dizajn koji olakšava upotrebu i nošenje, sve to dok je iPad siguran od padova, ogrebotina i izlijevanja tekućine. Bez obzira na to gdje trebate raditi/učiti/igrati se – stol u kafić-u,radni  stol ili čak u krilu – SLIM FOLIO zaključava vaš iPad u optimalnom kutu za tipkanje ili gledanje i čvrsto se drži na bilo kojoj površini. 

SLIM FOLIO drži vaš iPad pod kutom od 58 ° koji je idealan za rad. Složite kućište u drugi način kada ne koristite tipkovnicu i SLIM FOLIO će držati vaš iPad pod udobnim kutom od 10 ° koji je optimalan za gledanje omiljenog sadržaja i još mnogo toga.

Tipkajte kao na laptopu
Uživajte u satim udobnog, fleksibilnog tipkanja zahvaljujući velikim, dobro raspoređenim tipkama sa povećanim prostorom od rubom do ruba tipke. Naše vrhunske mehaničke tipkovnice dizajnirane su tako da tipke prilikom pritiska putuju od 1,5 mm kako bi pružili savršenu odaziv svaki put kad pritisnete tipku, sve to za brzo i precizno tipkanje. S punim redom tipki prečaca možete izvršiti svoje omiljene akcije specifične za iOS i optimizirati produktivnost.

Kompletno integrirana tipkovnica
Tipkovnica SLIM FOLIO integrirana je u kućište tako da je nikad neće izgubiti i uvijek je tu kada ste spremni za pisanje.

Prednja i stražnja zaštita
SLIM FOLIO pažljivo štiti vaš iPad za zaštitu od padova, ogrebotina i izlijevanja tekućine. Vanjska tkanina je mekana za dodir, ali je otporna na habanje.

Prostor za Apple olovku
Skicirajte, zapišite, a zatim spremite Apple Pencil gdje je neće izgubiti. Prikladan držač čvrsto će olovku držati na mjestu dok ne budete spremni za novu upotrebu.

Značajke:
Kompatibilno sa iPad 5. i 6. generacije
3 položaja – zatvoren, za tipkanje 58 °, za gledanje 10 °
integrirana tipkovnica
Držač za Apple olovku
Prednja i stražnja zaštita
Vodoodbojna, lako čitiva tkanina i trajni plastični materijal

Red tipki prečaca za iOS (s lijeva na desno)
Home
Siri
Search
Language
Onscreen keyboard
Previous track
Play/pause
Next track
Volume mute
Volume down
Volume up
Lock
Bluetooth LE connect
Keyboard battery check

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Logitech Keyboard+Folio za iPad 5/6. generacije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *