Magikplay Starter Kit

Magikplay Starter Kit je skup drvenih građevnih blokova koji komuniciraju s iPadom u nizu zabavnih zagonetki i igara.

Opis

MagikPlay inovativni je i zabavan skup igara za djecu koji potiče tjelesne i mentalne vještine promovirajući rukovanje stvarnim drvenim blokovima za završetak svake razine igre. Izazovi idu od odabira pravog oblika do stvaranja složenih struktura za koje je potrebna koordinacija i ravnoteža, a u nekim slučajevima i dodatna ruka. 🙂

U svakoj igri izazivamo djecu da pronađu rješenja sastavljanjem fizičkih drvenih blokova. Sve igre dizajnirane za promicanje motoričkih sposobnosti, prostornog razmišljanja, kreativnosti i suradnje. Blokovi Magik ne trebaju baterije, žice ili uparivanje. Svi su spremni za igru. Čvrsto vjerujemo i zalažemo se da se djeca igraju zajedno s roditeljima i braćom, a čak preporučujemo da se u počecima igre igraju s odraslom osobom. Na taj način djeca mogu bolje naučiti kako igre rade, a roditelji također imaju mogućnost praćenja djetetovog napretka.

Ovaj zabavni i obrazovni kit spaja stvarnu i digitalnu igru kao nikada do sad. kreiranje zanimljivog, fizičkog i zabavnog iskustva učenja za djecu.

Magikplay STEAM igračka uključuje 4 poučne i zabavne igre koje istražuju različite izazove i prilagođene su različitim dobnim skupinama. Preuzmite aplikacije u App Store-u na vašem iPad-u na linkovima ispod:

Dino Blocks

Runaway

Hidden shapes

Math Quest

Cilj je zabavljati se dok učite!

Američko sveučilište Purdue odabralo je ovu jedinstvenu i čarobnu igru za promicanje inženjerskog razmišljanja i dizajna.

Značajke:
Odabralo je američko sveučilište Purdue za promicanje inženjerskog razmišljanja i dizajna
Izvrsna fuzija digitalne i stvarne igre
Uz uključene aplikacije, djeca će razvijati osnovne vještine poput prepoznavanja oblika, prostornog razmišljanja i mjerenja
Pažljivo dizajnirani i izrađeni u EU
Radi sa svim iPadima, uključujući iPad mini (osim: iPad 1 i Pad od 12,9 inča)

Sadržaj pakiranja:
drveno postolje za iPad
10 drvenih oblika u raznim bojama
ne uključuje iPad