NEOBEAR AR Globus

Neobear AR globus je potpuno novi koncept korištenja globusa. Zaboravite traženje po globusu naziva država ispisanih minijaturnim slovima.

415,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Neobear AR globus je potpuno novi koncept korištenja globusa. Zaboravite traženje po globusu naziva država ispisanih minijaturnim slovima. Sa Neobear AR globusom u kombinaciji s pametnim uređajem, možete saznati nove informacije ne samo o različitim zemljama, već i upoznati sa povijesti, kulturom, klimom i divljih životinja. Neobear AR globus podržava proširenu stvarnosti (AR), pravu sliku svijeta zajedno s računalno stvorenim objekatima. Samo usmjerite svoj smartphone/tablet prema globusu i odabirate do sedam različitih načina prikaza. Također možete pogledati u pretpovijest, u vrijeme dinosaura. Zanimljiva je i geologija i pogled u svemir. Globus je pogodan za svu djecu od 3 godine, ujedno može poslužiti kao obrazovni alat za škole i vrtiće. Globus Neobear možete koristiti sa do 5 pametnih uređaja. Jednostavno preuzimite aplikaciju NeoAR s App Store ili Google Play i odmah možete istražiti našu prekrasnu planetu. Učenje nikad nije bila zabavnije.

Neobear AR Globus možete koristiti odmah nakon što ga otpakirate. Samo preuzmite NeoAR aplikaciju sa App Store or Google Play, pokrenite aplikaciju i dozvoite joj pristup kameri vašeg uređaja. Potom će vas zatražiti da skenirate QR code. Nakon toga usmjerite vaš uređaj prema Neobear AR Globusu i krenite istraživati. Postoje 7 modela prikaza, države, zgrade, životinje, dinosauri, svemir i moj dom.

 

 

Idealan alat za vrtiće i osnovne škole
Neobear Globus je idelno pomoćno sredstvo za vrtiće i škole. Na primjer, možete povezati vaš iPhone / iPad sa Apple TV na vaš projektor ili TV ekran i prikazivati sliku sa tableta. Zahvaljujući Neobear Globusu , djeca ce nauciti zemlje u detalje i saznati nove i interesantne informacije.

Podučavanje stranih jezika
Aplikacija je u potpunosti na engleskom jeziku, omogućujući djeci da lako i brzo nauče osnovni vokabular. Neobear AR Globe također podržava španjolski, kineski i korejski. Interaktivni globus također će se naći na nastavi stranih jezika. AR Globe reagira na najmanji nagib pametnog telefona ili tableta. Promjena kuta mijenja prikaz slike. Djeca će također cijeniti razne zabavne animacije i AR igru ​​u kojoj moraju obraniti našu zemlju.

Značajke:
Interaktivni globus podržava poboljšanu stvarnost (AR)
3D tehnologija renderinga
Višenamjenska uporaba
Besplatno NeoAR aplikacija za iOS i Android
7 tematskih modova koji prikazuju zemlju u različitim oblicima – države, zgrade, životinje, dinosaure, svemir, geologija i moj dom
AR igra
Mogućnost snimanja videozapisa i slika
Slike se mogu povećati / smanjiti
QR kod za aktiviranje do 5 pametnih uređaja
Pogodno za djecu od 3 godine
Pomoć u nastavi za vrtiće i škole
Pogodno za učenje stranih jezika – engleski, korejski, španjolski, kineski
Voice Assistant

Sadržaj pakiranja:
1x Neobear AR globus
QR kod za 5 uređaja