NEOBEAR Popup Zoo 1

Dođite sa svojom djecom u svijet proširene stvarnosti, gdje će životinje zaživjeti u vašem domu ili vrtiću/školi. Zamislite da s pametnim telefonom / tabletom možete imati mali interaktivni zoološki vrt kod kuće. Samo usmjerite telefon na karticu i odmah se pojavljuje 3D životinja ispred vas. Što želite gledati u blizini: kita, losa, orla ili leoparda?

265,00 kn

Dostupno uz narudžbu

Opis

Dođite sa svojom djecom u svijet proširene stvarnosti, gdje se životinje zaživjeti na stolu ili u vrtić. Zamislite da s pametnim telefonom / tabletom možete imati mali interaktivni zoološki vrt kod kuće. Samo usmjerite telefon na karticu i odmah se pojavljuje 3D životinja ispred vas. Što je gledati u blizini kitova, losa, konvoja, orla ili leoparda? NEOBEAR Popup Zoo 1 sada nudi 96 interaktivnih karata s različitim životinjama koje podržavaju proširenoj stvarnosti (AR), pravu sliku svijeta zajedno s digitalno stvorenim  objekatima. Popup Zoo 1 idealan je obrazovni alat za škole i vrtiće. Također može poslužiti kao nastava stranog jezika ili kao interaktivna zabava za djecu i njihove roditelje. Unutar NEOBEAR Popup Zoo 1 možete  naći kartice s životinjama i praktično postolje za svoj pametni telefon ili tablet, platnenu vrećicu za nošenje i trgovine kartice i aktivacijsku kartice za do 5 pametnih uređaja. NEOBEAR Popup Zoo 1 pogodan je za svu djecu od 3 godine. Otkrivanje tajanstvenog svijeta životinja nikada nije bilo zabavno.

Jednostavno postavljanje i aktivacija. Možete koristiti NEOBEAR Popup Zoo 1 odmah nakon raspakiranja. Jednostavno preuzmite Popup Zoo 1 aplikaciju iz Apple storea ili Google Play-a na pametni uređaj, pokrenite aplikaciju, omogućite pristup kameri i usmjerite na karticu. Neposredno prije nego  “materijaliziramo” određenu životinju u 3D obliku, koja se može “glasati”. Dovoljno je da dodirnete prstom.

Kada prvi put pokrenete, potrebno je aktivirati svoj Popup Zoo 1 set. Da biste to učinili, potreban vam je QR kôd za aktiviranje koji se nalazi unutar paketa. Pomoću fotoaparata skenirajte kôd kada aplikacija zatraži da to učinite. Pomoću ovog QR koda možete aktivirati do pet uređaja. Djeca mogu uživati u zabavi s životinjama na iPhone i iPad ili nekom drugom Android uređaju.

Idealna pomoć školama i vrtićima
NEOBEAR Popup Zoo 1 idealan je obrazovni alat za vrtiće i škole.

Primjerice, svoj iPhone / iPad s Apple TV možete povezati s projektorom i animirati zaslon na velikom zaslonu. Zahvaljujući Popup Zoo 1, djeca će moći pobliže razgledati različite vodene i zemaljske životinje. U aplikaciji možete povećati / smanjiti, snimiti fotografiju ili prenijeti kratak videozapis.

Podučavanje stranih jezika
Aplikacija je potpuno na engleskom jeziku, omogućujući djeci da brzo i lako nauče osnovne riječi iz životinjskog svijeta. NEOBEAR također podržava španjolski, kineski i korejski. Interaktivne karte također se mogu upotrijebiti u nastavi stranih jezika.

Interaktivna AR Popup Zoo 1 kartica reagira na najmanju prmjenu kuta  pametnog telefona ili tableta. Promjena kuta mijenja prikaz vaše 3D životinje. Osim toga, možete čuti zvukove ili pogledati kako izgleda njezin prirodni pokret. Tako da djeca neće samo znati kako izgleda životinja.

Značajke:
Interaktivne kartice s životinjama koje podržavaju proširenu stvarnost (AR) putem fotoaparata uređaja
96 različitih životinja 3D obrazac Besplatni Popup Zoo za iOS i Android Životinje se prilagođavaju trenutnom prikazu
Životinje se glasaju i pokazuju svoje prirodno kretanje
Mogućnost snimanja videozapisa i slika
Životinje se mogu povećati / smanjivati
QR kod za aktiviranje do 5 pametnih uređaja
Prikladno za djecu od 3 godine
Voice assistant

Obrazovni alat za pomoć školama i vrtićima
Pogodno za učenje stranih jezika – engleski, korejski, španjolski, kineski
Praktično držač za smartphone / tablet
Platnenu vrećicu za nošenje i spremanje kartica

Sadržaj pakiranja:
96 interaktivnih AR karata sa životinjama
QR kod za 5 uređaja
1 Postolje za pametni telefon / tablet
1 Platnena vrećica