Osmo Coding Awbie Game

Otkrijte Awbie-jev svijet! Kontrolirate Awbie-a, razigranog lika koji voli ukusne jagode. Kodirajte rukama putem fizičkih blokova kao naredbi za upravljanjem razigranim ‘Awbie-jem’ kroz avanturu skupljanja jagoda! Potaknite maštu svoje djece, potaknite snove i izgradite im samopouzdanje, sve to dok uče kodiranje.

Imajte na umu da vam je za igranje ove igre potrebna Osmo baza i ogledalo (Reflector) koji se prodaje u Genius kit-u/Osmo Hot Wheels MindRacers Kit-u kako biste igrali Coding Awbie igru.

469,00 Kn

Opis

Kodiranje je suvremena super moć, novi jezik, jezik budućnosti.

S igrom Coding Awbie djeca će naučiti logičke vještine i savladati rješavanje problema. To je lagani način za upoznavanje djece sa kodiranjem. Kodiranje rukama putem blokova kao naredbi za upravljanjem razigranim ‘Awbie-jem’ kroz avanturu skupljanja jagoda!

Potaknite maštu svoje djece, potaknite snove i izgradite im samopouzdanje, dok istovremeno uče kodirati. Kombinirajući opipljive blokove, stavljajući ih u sekvence, petlje i if/then akcije, Awbie će na ekranu hodati, preskakati prepreke i hvatiti jagode u čarobnom svijetu. Ova interaktivna igra će pokrenuti djetetovu maštu, nadahnuti snove i izgraditi povjerenje.

Prilikom kodiranja, više djece se može zajedno igrati na istom uređaju. Na stolu ima dovoljno mjesta za dvoje ili više djece kako bi sastavili sekvence i igrali se zajedno.

Kao što vam svako dijete kaže, što više blokova imate, to više možete učiniti! Kombiniranje blokova u igrici oslobađa doslovno milijune mogućnosti programiranja.

Kreirana od strane tima priznatog sveučilišnog laboratorija, Coding Awbie inspiriran je sa više od 50 godina istraživanja računalnog programiranja. Igra je prikladna za dobne skupine od 5 do 12 godina, a djeca se mogu zabavljati satima.

Osmo je nagrađivani sustav igara koji će promijeniti način na koji je vaše dijete u interakciji s iPadom igrajući se rukama ispred ekrana. Omogućuje putem iPad-a spajanje fizičke igre s digitalnim svijetom sa povratnim informacijama u realnom vremenu. Razvojni sustav koji potiče kreativno razmišljanje i društvenu interakciju širenjem igranja izvan okvira ekrana!

Značajke:
Podučava osnove kodiranja, logike i vještine rješavanja problema tijekom kodiranja
Potiče računalno razmišljanje
Istražite funkcije razdvojenih dijelova, detektirajući obrasce i algoritme za izradu
Razvija logičko razmišljanje
Moguća igra u paru
Kompatibilan s iPad 2/3/4, iPad Mini / 2/3/4, iPad Air / Air 2, iPad 9.7 i iPad Pro 9.7 “/10.5”

Igra dolazi bez Osmo baze i ogledala(Reflectora)

Aplikacija:

 

Sadržaj pakiranja:
19 magnetskih fizičkih blokova za kodiranje
2 Awbie naljepnice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Osmo Coding Awbie Game”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…