Osmo Coding Jam

Djeca vole glazbu, zar ne? Sada mogu stvarati svoje vlastite pjesme putem Osmo blokova uređujući ih na stolu u uzorke i sekvence.
Toje jedna vesela igra i strašan način za uvođenje u kodiranje. Rock On!

Imajte na umu da vam je za igranje ove igre potrebna Osmo baza i ogledalo (Reflector) koji se prodaje u Genius kit-u/Osmo Hot Wheels MindRacers Kit-u kako biste igrali Coding Jam igru.

469,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Kodiranje je suvremena super moć, novi jezik, jezik budućnosti.

Kodiranje i glazba = Dvostruka zabava s univerzalnim jezikom!
Kodiranje je suvremena velika moć, novi jezik. Kod Coding Jam-a djeca uče logičke vještine i programiranje, igra potiče razvijanju sposobnosti rješavanja problema i razvija sekvencijalno razmišljanje. Sastavite glazbu raspoređujući Osmo-ovih blokova za kodiranje po stolu u uzorke i sekvence. Coding  Jam koristi fizičke blokove koji se primjenjuju kao pisani kodovi. Kombinirajući opipljive blokove, stavljajući ih u sekvence, petlje i akcije, djeca će eksperimentirati sa zvukovima iz različitih svjetova i sastavljati nove pjesme tijekom učenja kodova.

Ova interaktivna igra će pokrenuti djetetovu maštu, potaknuti snove i izgraditi povjerenje. To je najljepši način upoznavanja sa kodiranjem. Svaki blok je naredba za kodiranje koja je dio otvorenog glazbenog studija s desecima znakova i instrumenata koji djeca koriste za stvaranje vlastite glazbe. Za dodatno poticaj i užitak, glazba se može sigurno dijeliti s obitelji i prijateljima, koji mogu glasati za najbolju” Jamtastic” pjesmu dana, možda čak uspijete doći na vrh Osmo hit liste.

Osmo je nagrađivani sustav igara koji će promijeniti način na koji je vaše dijete u interakciji s iPadom igrajući se rukama ispred ekrana. Omogućuje putem iPad-a  pajanje fizičke igre s digitalnim svijetom sa povratnim informacijama u realnom vremenu. Razvojni sustav koji potiče kreativno razmišljanje i društvenu interakciju širenjem igranja izvan okvira ekrana!

Značajke:
Podučava osnove kodiranja, logike i vještine rješavanja problema tijekom kodiranja, dok ujedno razvija sluh za ritam i melodiju
Potiče računalno razmišljanje
Istražite funkcije razdvojenih dijelova, detektirajući obrasce i algoritme za izradu
Razvija logičko razmišljanje
Moguća igra u paru
Kompatibilan s iPad 2/3/4, iPad Mini / 2/3/4, iPad Air / Air 2, iPad 9.7 i iPad Pro 9.7 “/10.5”

Igra dolazi bez Osmo baze i ogledala(Reflectora)

Aplikacija:


Sadržaj pakiranja:
23 fizička magnetna bloka za kodiranja
1 plastični spremnik za pohranu pločica sa poklopcem
1 poster Coding Jam aplikacije