Osmo Genius kit (2017)

Osmo Genius Kit za iPad će promijeniti način na koji se vaše dijete igra. Nagrađene igre potiču vizualno razmišljanje i dopuštaju djeci da istražuju umjetnost, matematiku i znanost na praktičan način.

Osmo platforma isključivo je vezana na iOS uređaje(iPhone i iPad)

959,00 kn

Opis

Višestruko nagrađivana Osmo platforma po prvi puta spaja fizički svijet i igru sa digitalnim svijetom. Vještine rješavanja problema i kreativno razmišljanje u okruženju bez stresa uz povratne informacije u stvarnom vremenu. Tko je rekao da matematika i znanost ne mogu biti zabavni? 

Osmo Genius Kit  je dizajniran za sve uzraste. Idealno za djecu od 5 do 12 godina.Uz brojke, slova, tangram oblike kombinirate akciju u stvarnom životu sa povratnom informacijom na zaslonu.

Učenje u ključnim područjima kao što su kreativno rješavanje problema, umjetnost, znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika (STEM).

Svih pet igara neodoljiv su poziv na istraživanje i igru. 

Tangram
Ova igra koristi bezvremene Tangramske geomatrijske oblike, izazivajući djecu da koriste te oblike kako bi odgovarale slici na ekranu. Usporedite, okrenite i transformirajte fizičke pločice kako biste ih povezali u željene oblike. Tangram pruža instante vizualne i glasovne povratne informacije tijekom igranja tako da se možete sami ispraviti dok rješavate zagonetke i napredujete u igri do novih zagonetnih oblika (postoji 500 + vizualnih i prostornih zagonetki)

Riječi (Words)
Igra učinkovito uči i razvija sposobnost kritičkog razmišljanja. Pogodite  zadane riječi na ekranu pomoću fizičkih pločica. Udružite se ili natječite međusobno s prijateljima ili obitelji da biste vidjeli tko će prvi pogoditi sva slova. Preuzmite dodatni besplatan sadržaj unutar aplikacije ili sami kreirajte zadatke po želji sa raznom tematikom kao na primjer zemljopis ili učenje naziva životinja. Mogućnosti su beskrajne.

Brojevi (Numbers)
Napredujte i usvojite znanje matematike pomoću ove razigrane aplikacije putem koje lakše savladavate osnovne matematičke operacije (zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje). Osmo Brojevi čine matematiku intuitivnom i zabavnom. Dok djeca uče nove vještine, prikupljaju više od 90 lijepih ribica iz privlačanog podvodnog svijet, oslobađaju specijalne efekte i napreduju na više nivo-e.

Newton
S više od 60 nivo-a kreativnog inženjerstva, Newton nas uči kreativnoj vještini rješavanja problema i potiče društveno-emocionalne vještine. Usmjerite padajuće lopte na ekranu tako da slete na ciljeve crtanjem prepreka, što je  izazov djeci da misle na kreativan i novi način. Newton se može igrati sa svime što želite! Olovka i papir, Tangram oblici ili bilo koji drugi objekt koji možete naći kod kuće.

Remek djelo (Masterpiece)
Masterpiece uči crtanje i potiče kreativnost. To je zabavni alat za crtanje, pretvarajući bilo koju sliku u jednostavne obrise, što djeci olakšava stvaranje zadivljujućih umjetničkih djela. Nadopunite vještine za crtanje i vježbajte rukopis dok razvijaju koordinaciju, finu mtoriku i samoizražavanje. Masterpiece ne zahtijeva nikakve posebne dijelove i igra se s olovkom i papirom ili pločom.

Osmo je nagrađivani sustav igara koji će promijeniti način na koji je vaše dijete u interakciji s iPadom igrajući se rukama ispred ekrana. Omogućuje putem iPad-a  spajanje fizičke igre s digitalnim svijetom sa povratnim informacijama u realnom vremenu. Razvojni sustav koji potiče kreativno razmišljanje i društvenu interakciju širenjem igranja izvan okvira ekrana!

Sadržaj pakiranja:
Osmo baza i zrcalo (reflektor)
7 Opipljivih drvenih Tangram oblika
26  Crvenih  i 26 Plavih pločica, na svakoj od ih je ispisano slovo abecede
(ukupno 52 dvostrano isprintane pločice)

2 seta pločica, 1 set sa točkicama a drugi sa brojevima (ukupno 40 pločica)
3 plastična spremnika za pohranu pločica i oblika sa poklopcem

Sve navedene aplikacije su besplatne i mozete ih pronaći na ovom linku.

Masterpiece i Newton ne zahtijevaju nikakve pločice ili dodatnu opremu,  Igrajte se Masterpiece sa papirom, olovkom i maštom. Newton se može igrati sa svime što želite! Olovka i papir, Tangram oblici ili bilo koji drugi objekt koji možete naći kod kuće.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Osmo Genius kit (2017)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…