Osmo Pizza Co.

Pizza Co. igra pretvara djecu  u poduzetnike dok peku pizze kako bi ispunili zahtjeve kupaca, izračunali koliko novaca je potrebno uzvratiti kupcu i ulagali svoju dobit za nadogradnju svoje pizzerije.

Imajte na umu da vam je za igranje ove igre potrebna Osmo baza i ogledalo (Reflector) koji se prodaje u Genius kit-u/Osmo Hot Wheels MindRacers Kit-u kako biste igrali Pizza Co. igru.

315,00 Kn

Opis

Igra vas uvodi fantasy zemlju na iPad-u nastanjenu slatkim životinjama koje vole jesti pizzu.

Djeca (u dobi od 5 do 12 godina) upotrebljavaju fizičke “nadjeve” za pizzu i novac koji uzvraćaju kupcima, sve to kako bi ispunili narudžbe zahtjevnih kupaca. Djeca uče kroz igru ​​s Pizza Co, kombinirajući opipljive komadiće s zabavnim likovima..Koristeći osnovne matematičke operacije (zbrajanje, oduzimanje, dijeljenje) kako bi na brzinu zadovljili kupcedovode do vježabanja istoh kroz igru.

Pizza Co se automatski prilagođava razini vještina djece. Pizza Co uči djecu da razumiju neverbalnu komunikaciju. Igra upotrebljava izraze lica i govor tijela kao povratne informacije od kupaca kako bi komunicirali jesu li “ispekli” pizza i uskladili sa njihovim  zahtjevima i ako je povrat razlike novaca ispravan. Djeca će morati odgonetnuti kako kupci vole svoju pizu dok stavljaju preljev. Pizza Co daje djeci okus kako pokrenuti i razviti posao.

Osmo je nagrađivani sustav igara koji će promijeniti način na koji je vaše dijete u interakciji s iPadom igrajući se rukama ispred ekrana. Omogućuje putem iPad-a  pajanje fizičke igre s digitalnim svijetom sa povratnim informacijama u realnom vremenu. Razvojni sustav koji potiče kreativno razmišljanje i društvenu interakciju širenjem igranja izvan okvira ekrana!

Značajke:
Podučava  matematiku, pojam novca, osnovne matematičke operacije i neverbalnu komunikaciju (izrazi lica kao povratna informacija od kupca)

Kompatibilan s iPad 2/3/4, iPad Mini / 2/3/4, iPad Air / Air 2, iPad 9.7 i iPad Pro 9.7 “/10.5”

Igra dolazi bez Osmo baze i ogledala(Reflectora)

Aplikacija:


Sadržaj pakiranja:
1 krug koji predstavlja pizzu a kada se okrene  koristimo ga kao pult za razmjeu novca
8 vrsti nadjeva za pizzu: srdele, paprike, crne masline, gljive, feferone i ananas
5 xnovčanica  od $1, $2, $5 i $10
5 x kovanica od 1, 5, 10 i 25 centi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Osmo Pizza Co.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *