PowerUp® 3.0 Smartphone Controlled Paper Airplane

Nije važno imate li 6 ili 66 godina, snove dječak morate ispuniti!

PowerUP 3.0 mijenja obični papirnati avion u brzi motorizirani zrakoplov, kojim upravljate bežično putem vašeg Smartphone-a. Komunikacija između vašeg Smartphonea i PowerUp-a odvija se putem Bluetootha u rasponom do 55 m. Karbonsko tijelo dopušta bezbroj hitnih slijetanja.

PowerUp 3.0 povezuje klasični avion od papira sa fizikom i umjetnošću i znanosti. Umjesto gotovih RC modela, dobivate PowerUp 3.0, priliku da budete svoj vlastiti dizajner aviona.

399,00 kn

Nema na zalihi

Opis

PowerUP 3.0 mijenja obični papirnati avion u brzi motorizirani zrakoplov, kojim upravljate bežično putem vašeg Smartphone-a. Komunikacija između vašeg Smartphonea i PowerUp-a odvija se putem Bluetootha u rasponom do 55 m. Karbonsko tijelo dopušta bezbroj hitnih slijetanja.

PowerUp 3.0 povezuje klasični avion od papira sa fizikom, umjetnošću i znanosti. Umjesto gotovih RC modela, dobivate PowerUp 3.0, priliku da budete svoj vlastiti dizajner aviona.

Pametni i lagani zrakoplovi za sve
PowerUp 3.0 pruža  alternativu velikim, teškim RC modelima helikoptera i zrakoplova. Sam smart modul je malen i jednostavan za nošenje. Tijelo aviona je izrađeno od karbona, to je vrlo izdržljiv materjial tako da nema potrebe brinuti o početnim pilotskim problemima. Modul se pričvršćuje pomoću stezaljki na kraju papira. Modul je povezan preko osovine s propelerom i kormilom, koji zajedno tvore glavni pogon zrakoplova.

Preklopi, spoji i leti!

U paketu ćete naći 4 listova vodonepropusnog papira s tiskanim dijagramima papirnatih aviona ali dovoljno je upotrijebiti i obični A4 papir (80-100 grama). Za početak, isprobajte gotove dizajne, npr. osvajač. Nakon upoznavanja eksperimentiranje s naprednijim dizajnom, veličinama i materijalima i tako oblikujte svoje borce i bombardere!

PowerUp 3.0 – instalirajte na slozeni papirnati avion, a zatim ga povežite s pametnim telefonom ili tabletom, iOS-om ili Androidom. Jedini uvjet je podrška Bluetooth Smart (4.0) i instalirana aplikacija PowerUp 3.0.

 


Letenje se preporučuje samo na dovoljno velikom i čistom terenu s minimalnim brojem ljudi, životinja ili bilo kojim drugim preprekama.
Naša preporuka uključuje letenje u dobrim vremenskim uvjetima – bez kiše ili jakih vjetrova. Zatim možete sami planirati svoj let, stajati nasuprotiv vjetra i poslati zrakoplov u zrak sa cca. 70% gas-a.
Letenje već preuzima autopilot, zapravo aplikacija na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

S aplikacijama poput pogleda iz kokpita.
Aplikacija PowerUp 3.0 simulira pogled iz kokpita, uključujući umjetni horizont i polugu za gas. Također prikazuje informacije o vremenu, razinu Bluetooth signala i preostalu bateriju u pametnom modulu.  Smjer se mijenja nagibom telefona lijevo ili desno, a kormilo odmah prikazuje ovaj potez na ekranu. Da biste izbjegli brzu fluktuaciju tijekom leta, korisničke naredbe mogu se kontinuirano ispraviti pomoću dodatne tehnologije FlightAssist ™.

Punjenje i LED indikacija
Punjenje modula traje manje od 30 minuta, omogućuje 10 minuta letenja. Modul se puni mikro USB kabelom koji se može povezati s konvencionalnim punjačem telefona, powerbankom ili računalom. Smart modul je također opremljen LED modulom koji označava različite situacije. Sporo bljeskanje znači traženje Bluetooth veza, a trepće brzo označava punjenje ili ažuriranje firmware-a (pri prvom korištenju), a dvostruko trepće označava stabilnu Bluetooth vezu.

Značajke:
Smart motorni modul i bežična kontrola putem smartphonea
Tijelo modula od karbona, najlona i gume za bolju otpornost
Pametan propeler i kormilo
Brzina: 5 do 8 m/s ovisno o vrsti papira i vremenskim uvjetima
Besplatna aplikacija za pametne telefone s iOS-om (7.1) i androidom (od 4.3)
Komunikacija putem Bluetooth 4.0 Smart
Kontrolni radijus do 50 m
Tehnologija FlightAssist ™
Integrirana litij-polimerna baterija kapaciteta 75 mAh
Vrijeme letenja: 10 minuta/1 punjenje
Vrijeme punjenja: 25-30 minuta
Dimenzije: 200 x 18 x 38 mm
Težina: 9 g

Preporučuje se za djecu od 14 godina

Sadržaj pakiranja:
Pametni modul PowerUp 3.0
Mikro USB kabel za punjenje baterija
Rezervni propeler i kormilo
2 komada papira i Invader shemu (za pilote početnike)
2 komada papira i Nakamura shemu (za napredne pilote)
vodič za brzi početak (quick start manual)

Upute na engleskom jeziku

Video materijali sa uputama:
Ispod možete proučiti video materijale proizvođača sa uputama.

  • Kako upravaljati sa PowerUp 3.0 – Youtube
  • Demonstracija presavijanja papirnatih aviona – Youtube