Propel Star Wars T-65 X-Wing Starfighter

Bilo da se ste na strani hrabrog i lukavog Rebel Alliance-a ili zlobnoj Imperial Starfleet, u borbi Propel dronova s IR laserom za pucanje. Propel Star Wars borbeni dronovi vam omogućuju da se uključite u sveobuhvatnu međugalaktičku borbu. Krenite na svoj put do činova i poboljšajte svoje vještine pilotiranja dok snimate neke od najboljih pilotskih pilota galaksije u naprednoj platformi za igre hoste-ane u oblaku.

1.099,00 Kn

Opis

Oživite svoje omiljene trenutke Star Wars-a sa X-Wing Starfighter-om, koji postiže brzinu do 48 km/h. Na raspolaganju su vam višestruki načini leta i postavke brzine za različite razine vaših vještina, uključujući trening mode koji pomaže osposobljavanju pilota početnika koji dok ne nauče letjeti imaju zaštitu od sudara i padova. Osim samog letenja i izvođenja trikova, možete povezati X-Wing Starfighter sa besplatnom aplikacijom i sudjelovati u simuliranim bitkama s drugim pilotima, ići na posebne “misije” i još mnogo toga. Upotreba aplikacije i drone zajedno pružaju jedinstven i zapanjujuće iskustvo Star Warsa. X-Wing Starfighter  dolazi sastavljen i spreman za let (RTF – Ready to fly). Uključeni su radio kontroler, baterije za bateriju i rezervni dijelovi. Vi jednostavno trebate kupiti četiri AA baterije za kontroler i spremni ste za polijetanje.

Inteligentni sustav svjesnosti
Propel Star Wars dron ima Li-Fi komunikacijsku tehnologiju koja omogućuje interaktivno i lako prilagodljivo letenje. Također ugrađena je i  tehnologiju inteligentne svjesnosti (IAT) za ažuriranja podataka u realnom vremenu između dronova.

Letite brzinom do maksimalno 48 km/h
Izrađen jedinstveni sustavom s reverznom propulzijom, pogon Propel Star Wars može doseći brzine do 48 km/h. Izvođenje akrobacija pritiskom jedne tipke, precizno održavanje visine u letu sve kako bi vam olakšali let i privuklida izvodite
 nevjerojatne akrobacije s lakoćom..

Interaktivna popratna aplikacija
Preuzmite aplikaciju i uparite svoj mobilni uređaj s Propel kontrolerom, aplikacija ima 3 jedinstvena mode-a.
Simulator letenja: Naučite letjeti vaš drone virtualno u Star Wars aplikaciji koristeći vaš kontroler preko Bluetooth konekcije.
Propel Star Wars zajednica: Spojite se i borite protiv drugih Star Wars pilota.
Borberni mode: Omogućuje pilotima dronova da iskuse uzbuđenje borbe sa više igrača inspirarano borbama i misijama iz Star Wars svemira.

 

 

Trening Mode
Način vježbanja usporava brzinu leta i dodaje dodatnu stabilnost pomoću senzora tlaka zraka kako bi se novi piloti lakše naučili letjeti.U trening mode-u, drone kreira nevidljivu granicu, tako da piloti ne mogu odletjeti, sudariti sa stropom ukoliko vježbaju u zatvorenom prostoru ili srušiti se na tlo.

Značajke:
interaktivno iskustvo simulacije letenja, star wars simulacija – X-Wing Starfighter koristi komunikacijsku tehnologiju Li-Fi.
Idealno za početnike, Propel Star Wars Drone ima jedinstveni Trening mode koji kreira nevidljivi pod i strop kako bi se spriječili nepotrebni padovi i sudari.
Uživajte u naprednim letnim kontrolama, zahvaljujući automatskom polijetanju i slijetanju s Propeler Star Wars X-Wing Starfighter, preciznom visinskom održavanju, automatskom polijetanju/slijetanju i još mnogo toga.
Saznajte kako pilotirati, sudjelovati u treninzima i simulacijama borbe te pristupiti brojnim značajkama vašeg drona tako da ga uparite sa besplatnom iOS ili Android smartphone aplikacijom.
Kontroler sa zvučnom temom Empire
Automatsko kalibriranje

Sadržaj pakiranja:
PROPEL Star Wars X-Wing Starfighter
2.4 GHz Radio Kontroler
Punjač za baterije
Litij-Ion Polimer (LiPo) Batterija
USB kabel za punjenje
Dodatne elise
Zastita za elise
Upute za korištenje

U set nisu uključene 4xAA baterije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Propel Star Wars T-65 X-Wing Starfighter”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *