Shifu Orboot – Edukacijski AR globus za djecu

Osjećate li da je pronalazak edukativne zabavne igračke nemogući zadatak? I zašto je toliko komplicirano kada djeca uče najbolje dok igraju? Proizvođači igračaka Shifu na ta pitanja odgovaraju zadivljujućim interaktivnim globusom zvanim Orboot, koji djeci maštovito i razumljivo predstavlja svijet.

Zanimljive činjenice o prirodi, kulturi ili tehnologiji bit će prikazane djeci zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti na ekranu tableta ili pametnog telefona u 4D. Djeca mogu dodirivati trodimenzionalne predmete kako bi saznali više detalja o onome što ih najviše zanima. Uz to, svaki korak je popraćen audiom.

Orboot je opremljen i putnim rekvizitima – putovnicom, pečatom i naljepnicom knjižicom kako bi istraživačka putovanja širom svijeta bila još autentičnija. U putovnici djeca obilježavaju posjet bilo kojoj zemlji u kojoj gotovo putuju zemaljskom kuglom.

Opis

Samo pokažite prstom i tu ste!

Usmjerite svoj pametni telefon ili tablet na mjesto na svijetu koji vas zanima i dodirnite ga prstom. Dodirom trodimenzionalnog modela aktiviraju se informacije koje se posebno obrađuju za svaki starosni raspon djece u rasponu od oko 4 do 9 godina.

Pametni globus Orboot usmjeren je na obrazovanje i izvrstan je za školu ili vrtić. Zahvaljujući svojoj sofisticiranoj obradi, globus ne preplavljuje djecu hrpom  informacija, već ih uči da rade aktivno sa znanjem.

Svijet pun zanimljivih činjenica

Uz 4D iskustva i nevjerojatnu prateću aplikaciju, djeca će se zabaviti istražujući više od 400 detaljnih atrakcija podijeljenih u 8 kategorija. Orboot aplikacija idealna je za istraživanje uz igre i zabavne kvizove koji podržavaju STEM učenje i vještine. Djeca lako pamte mnoštvo novih informacija u širem kontekstu svijeta i kulture.

Kakve veze STEM ima s igračkama?

Edukativne STEM igračke sjajno uvode djecu u politehnička područja u aktivnoj i zabavnoj igri. Šareni detalji uvlače djecu u zaplet, tako da uopće ne shvaćaju da uče. Orboot također potiče djecu na postavljanje pitanja i potiče ih na korištenje novih znanja u svakodnevnom životu.

STEM Shifu igračke

privlače zanimanje djece za područja znanosti i tehnologije
poboljšavaju orijentaciju sa suvremenim tehnologijama
potiču djecu da koriste svoje znanje u svakodnevnom životu

Što će djeca naučiti s Orbootom?

Proširiti svoje znanje o svijetu u smislenom kontekstu
Izgraditi jezične vještine
Razvijati kognitivne vještine
Razvijati maštu i kreativnost
Naučiti samostalno rješavati probleme

Kako to učiniti?

Orboot je prepun interaktivnih igara, aktivnosti, zagonetki i kvizova, tako da je dobro pripremljen i za najznatiželjniju djecu

Samo preuzmite Orboot aplikaciju na App Store ili Google Play
Odaberite jezik i sinkronizirajte podatke na više uređaja
Prilagodite postavke djetetu unosom njegove dobi i imena
Skenirajte bilo koju regiju svijeta na globusu (zvijezda u krugu) u načinu “Istraživanje”
Kliknite aktivirani 3D dio za više informacija
Riješite zabavan kviz o onome što ste upravo saznali

 

Preuzmite aplikaciju i počnite odmah

Aplikacija je na engleskom, tako da je globus idealan posebno kada želite djecu upoznati s jezikom na prirodan način. Orboot je također spreman podržati predškolske i školske timove tijekom nastave engleskog jezika ili podučavati u školama i vrtićima orijentiranim na jezik. Sve su informacije vrlo dobro obrađene i otvaraju pitanja i rasprave.

 

 

Značajke:
Obrazovni globus za djecu od 4 do 9 godina
Tehnologija proširene stvarnosti (AR)
Informacije i kvizovi u aplikaciji na engleskom jeziku
Na temelju STEM koncepta obrazovanja
Interaktivne točke koje se aktiviraju dodirom zaslona
4D iskustvo s zanimljivim soundtrackom
Više od 400 atrakcija i 1000 činjenica uključeno je u 8 tema
Teme: životinje, spomenici, kuhinja, kultura, izumi, geografija, vrijeme
Dimenzije globusa (uz postolje) 33 x 20 cm
Karta bez teksta i obruba
Usmjerena rozeta
Ne zahtijeva Bluetooth, kablove, gumbe ili baterije

Revolucionarne igračke Shifu-a

Pomoću Shifu obrazovnih igračaka možete biti sigurni da je vaše dijete u dobrim rukama i da će u zabavnoj igri steći nove informacije, kognitivne vještine i jezične vještine. I to u obliku koji se lako može koristiti u svakodnevnom životu.

Orboot je proglašen najboljim obrazovnim globusom u 60 zemalja. Dizajniran je tako da otvori horizonte vaše djece tako da se i mala djeca mogu orijentirati na njoj, karta je dizajnirana bez imena i obruba.

Tablet nije uključen u cijenu i ne nalazi se u pakiranju.

Sadržaj pakiranja:
Interaktivni kuglasti globus
Putovnica
Pečat
Knjižica naljepnica
Brzi vodič

Kompatibilnost i minimalni zahtjevi opreme
iOS:
iPad 3. generacije i novije
iPad Mini 2 i noviji
iPad Air – svi modeli
iPad Pro – svi modeli
iPhone 6 i noviji
Android s min. 3 GB RAM-a
Ne podržava Kindle

brand Shifu sagradio je entuzijastični tim roditelja, stručnjaka za rano učenje, inovatora i tehnologa čija se raznolika znanja i interesi uklapaju jednako učinkovito kao i svi dijelovi njihovih proizvoda. Zajedno imaju za cilj povezati dječje igre s smislenim i korisnim učenjem. A od 2016. godine postaju sve bolji i bolji zahvaljujući otkrivanju beskrajne mašte iz djetinjstva pomoću najnovije tehnologije.