Shifu Plugo Tunes – edukacijski AR gaming sistem

Plugo je interaktivna edukativna igra za vaš tablet pomoću tehnologije proširene stvarnosti. Zvuči li vam to prilično dosadno? Tada još niste vidjeli Plugo na djelu. Akcija i zabava sve su važnije jer sve što djeca stave na magnetsku podlogu daje povratnu informaciju na ekranu tableta, zahvaljujući AR tehnologiji.

Tako djeca uopće ne shvaćaju da dobrovoljno rješavaju matematiku. Čitav sustav Plugo igara temelji se na konceptu STEM obrazovanja i koristi razigran i maštovit pristup kako bi upoznao djecu s tehnologijom i logikom.

Aplikacija za popunjavanje uključuje velik broj zabavnih igara za dobnu skupinu djece otprilike od 5 do 11 godina, tako da će se vaši brat i sestra i prijatelji pouzdano zabavljati.

Plugo Tunes podučava djecu kako svirati klavir uz pomoć povećane stvarnosti, potičući na taj način kreativnost i glazbeno razumijevanje.

Dostupno uz narudžbu

SKU: PS-SHIFU-022-1-1-1 Kategorije: , , , , , ,

Opis

Interaktivna muzička igra za tablet

Smatrate li i vi da tablet nema pozitivan utjecaj na djecu? Plugo Tunes će vas uvjeriti u suprotno – pretvara vaš tablet u igračku za učenje koja će zabavljati djevojčice i dječake u dobi od 5 do 11 godina.

Plugo Tunes podučava djecu kako svirati klavir uz pomoć povećane stvarnosti, potičući na taj način kreativnost i glazbeno razumijevanje.  Uz pomoć boja i figure, note, akordi i melodije uče se na razigran način. Uz to, u načinu rada Jam možete slobodno igrati i skladati. Pops figure mogu se koristiti za dodavanje različitih tonova i zvukova, poput onih sa gudačkih i puhačkih instrumenata, glasoviru.
Igra sadrži preko 50 različitih pjesama koje se mogu naučiti.

 

Kako radi Plugo?

Sve se odvija na magnetskoj podlozi u koju na jednu stranu možete pričvrstiti tablet (moguće je čak i sa futrolom). Kada pokrenete aplikaciju, djeca kontroliraju igre na ekranu postavljanjem dijelova na postolje.

Interaktivno okruženje aplikacije uključuje audio-vizualne motivacijske elemente koji pomažu djeci da nesmetano i učinkovito rješavaju zadatke. Tehnologija proširene stvarnosti (AR), uz kontinuirane povratne informacije, donosi i jednu veliku prednost – nijedan gumb, baterija ili kablovi ne ometaju njihovu igru, a djeca se mogu usredotočiti na produbljivanje svojih STEM vještina.

Kakve veze STEM ima s igračkama?

Edukativne STEM igračke sjajno uvode djecu u politehnička područja u aktivnoj i zabavnoj igri. Plugo priče igara potiču djecu na akciju, pa uopće ne shvaćaju da uče nepopularne predmete i kako ih koristiti u praksi. Shifu također potiče djecu na postavljanje pitanja i potiče ih na korištenje novih znanja u svakodnevnom životu.

STEM Shifu igračke

privlače zanimanje djece za područja znanosti i tehnologije
poboljšavaju orijentaciju sa suvremenim tehnologijama
potiču djecu da koriste svoje znanje u svakodnevnom životu

Pomoću Plugo Tunes-a djeca će razvijati:
Učiti  pojedinačne note, akordi i melodije
Što god se dogodi na podlozi za reprodukciju, u realnom vremenu prenosi se putem aplikacije prednjom kamerom korištenog uređaja
Pops likovi s različitim zvučnim efektima čine sviranje klavira još zabavnijim

Preuzmite aplikaciju i počnite odmah

Aplikacija je na engleskom, Dostupno za iOS (verzija 9.0+; kompatibilan s iPadom 3. generacije, iPad Mini 2, iPad Air svi modeli, iPad Pro svi modeli osim iPad Pro 12 “, iPhone 6plus) i Android (inačica 5.0+; kompatibilni s uređajima iz 2015. i kasnije verzije s 2 GB RAM-a i većim: Samsung tableti, Lenovo, Samsung pametni telefoni: ne podržava Kindle).

 

 

 

 

Plugo Tunes

Plugo Tunes podučava djecu kako svirati klavir uz pomoć povećane stvarnosti, potičući na taj način kreativnost i glazbeno razumijevanje. Klavijature je smještena na magnetupovršinu i reproducirana na njoj, što je prikazano na zaslonu tableta. Uz pomoć boja i figure, note, akordi i melodije uče se na razigran način. Uz to, u načinu rada Jam možete slobodno igrati i skladati. Pops figure mogu se koristiti za dodavanje različitih tonova i zvukova, poput onih sa gudačkih i puhačkih instrumenata, glasoviru.
Igra sadrži preko 50 različitih pjesama koje se mogu naučiti.

 

Preuzmite Plugo i slijedite upute na zaslonu
Prijavite se i unesite podatke koji odgovaraju igrama za dob vašeg djeteta
Alternativno, stvorite račune za više igrača
Sinkronizirajte svoje Plugo setove
Otvorite magnetsku podlogu i umetnite uređaj
A djeca će moći sami birati igre …

Značajke:
Za djecu od 5 do 11 godina
AR interaktivna igra bez dodirivanja zaslona
Kontinuirana povratna informacija
Povezivanje koncepta zabave i učenja STEM
Aktivna igra tableta – “Ruke s iskustvom”
Samo raspakirajte i preuzmite aplikaciju Plugo companion
Bez gumba, žica i drugog hardvera
Kompaktni, izdržljivi dijelovi kompleta
Zabavne obrazovne igre u besplatnoj aplikaciji
Igre imaju različite teme i velik broj nivoa težine

Sadržaj pakiranja:
Magnetska podloga s utorom za držanje tableta
klavijature
3 Pops figure

Kompatibilnost sustava s uređajima:

iOS:
iPad 3. generacije i novije
iPad Mini 2 i noviji
iPad Air – svi modeli
iPad Pro – Svi modeli osim iPada Pro 12.9 ”
iPhone 6 i noviji
Android 2015 i noviji, min. 2 GB RAM-a:
Samsung i Lenovo tableti
Samsung pametni telefoni
Ne podržava Kindle

brand Shifu sagradio je entuzijastični tim roditelja, stručnjaka za rano učenje, inovatora i tehnologa čija se raznolika znanja i interesi uklapaju jednako učinkovito kao i svi dijelovi njihovih proizvoda. Zajedno imaju za cilj povezati dječje igre s smislenim i korisnim učenjem. A od 2016. godine postaju sve bolji i bolji zahvaljujući otkrivanju beskrajne mašte iz djetinjstva pomoću najnovije tehnologije.