Sphero Mini

Sphero Mini je prepun mini tehnologije. Mali robot ima  mali žiroskop, akcelerometar i LED svjetla.

Sat vremena igranja po jednom punjenju upuću da je Sphero Mini sljedeća velika stvar.

Upravljajte robotom, igrajte igre, naučite kodirati i još mnogo toga…

495,00 kn

Obriši

Opis

Sphero Mini je sićušan robot veličine ping pong loptice, prepun zabavnih mogućnosti.

Upravljajte Mini-jem pomoću različitih načina rada pomoću aplikacije Sphero Mini ili jednostavno pomoću izraza lica.
Da, dobro ste pročitali. Face Drive je smiješna nova mogućnost koja koristi vaše izraze lica za upravljanje ovim robotićem.
Protresite i probudite Sphero mini-a i krenite se zabavljati.

Mini igre su jednako ovisne – koristite loptu kao kontroler kako biste neokrzuto prosli kroz asteroide, utrkujte se kroz tunel ili okrećite robota kako biste uništili prepreke i napredovali kroz nivo-e . Zahvaljujući stalnom ažuriranju aplikacije, očekujete samo nove igre i opcije.

Sphero Mini ima mali žiroskop, akcelerometar i LED svjetla. Oklopi robota su dostupni u šarenim bojama koje su međusobno zamjenjive.

Besplatna aplikacija:

 

Upravljanje – Upravljajte Mini-jem koristeći različite načine upravljanja Joystick, Tilt, Fliper ili Face Drive
Face Drive™ – Face Drive je smiješna nova značajka koja koristi vaše izraze lica za vožnju Sphero Mini-ja
Gaming – Sphero Mini možete koristiti kao kontroler za igranje igrica unutar aplikacije. Zaigrajte 3 igrice a nove su na putu.
Kodiranje – Preuzmite Sphero Edu aplikaciju i programirajte svoj Sphero Mini, odaberi težinu prema stupnju znanja, za početnike i one napredne

Sphero mini je za djecu 8+ godina i najbolje ga je koristiti unutra na tvrdoj podlozi.

Ako osim same zabave želite nešto i naučiti, preuzmite Sphero Edu aplikaciju i programirajte svog mini robota.

 

 

Spero Edu
Kreativnost je jedna od osnovnih vještina potrebnih za 21. stoljeće i smatra se ključnim za uspjeh.
Srećom, to je također nešto što se može razviti kultiviranjem kognitivnih sposobnosti i samostalnim istraživanjem. Sphero Edu koristi robote koji kroz aplikaciju potiču kreativnosti kroz otkrivanje i igranje, pritom postavljajući temelje za računalnu znanost. Sphero Edu nudi alat koji je neograničen u svom potencijalu. Uloga Sphero-a nije ograničiti mlade misli i postaviti ih na već utvrđenu putanju, već srušiti prepreke i pustiti ih da sami razvijaju. Vjeruju da su ponekad najbolje lekcije one koje sami sebe podučavamo. Sphero Edu aplikacija nadilazi samo kodiranje i uključuje robotiku i tehnologije u zajedničke aktivnosti STEAM-a, potičući maštu, imaginaciju na način koji drugi obrazovni program ne mogu. Dizajniran za praćenje progresije u učenju odnosno za različite nivo-e znanja, početnici sa Sphero Edu mogu davati naredbe crtanjem putanja u aplikaciji kako bi ih potom slijedio robot. Intermediate koderi mogu koristiti blokove koda kako bi naučili naprednije logike, dok profesionalci mogu koristiti tekstualno programiranje i napisati vlastiti JavaScript. Dostupna je za gotovo bilo koju platformu.
Sphero Edu je izgrađen za kreatore, studente, instruktore i roditelje. Pridružite se rastućoj zajednici i podijelite svoje kreacije kako biste inspirirali i nadahnuli. Interaktivna platforma omogućuje vam da pratite svoj razred ili grupu s jednog mjesta. Svatko može spremiti svoj napredak, mijenjati uređaje i nastaviti otkrivati sa bilo kojeg mjesta.Sphero aplikacije za više platformi dostupna je za sve razine vještina i omogućujue korisnicima da napreduju s lakoćom, omogućujući im da dosegnu što više umova i pruže kontinuirane izazove. Razmišljate široko i potaknite svoju budućnost. Ovo je Sphero Edu.

Kodiranje crtanjem:                        

 

 

 

 

 

Sve aktivnosti označene sa crtanjem (Draw) stupnjevane u tri stupnja težine omogućuju studentima da dovrše tu aktivnost samo pomoću funkcije crtanje, primjer – Crtanje oblika

Kodiranje blokovima:

 

 

 

 


Sve aktivnosti označene sa Blocks, odnose se na upoznavanje i učenje kodiranja blokovima od osnovnih naredbi poput pokreta i svjetla/zvuka do naprednoh, funkcija i varijabli. Učenje kodiranja blokovima je stupnjevano u četiri stupnja, 
primjer – Uvod

Kodiranje u Javi (za napredne):

 

 

 

 

 

Sve aktivnosti obilježene sa Text-om označavaju zadatke i uče kako koristiti JavaScript. Učenici dobivaju tutorijale kao i cijele aktivnosti tijekom tekstualnog programiranja u JavaScriptu, primjer – Hello world

Značajke:
Izdržljivi promjenjivi oklop
Preko 30 dostupnih aplikacija koje omogućuje sate zabave
Automatska ažuriranja firmware-a i novih dodataka i igrica unutar aplikacije
Žiroskop i Brzinomjer
Bluetooth konekcija (raspon 10m)
Micro USB punjenje (vrijeme punjenja 1h, 1h zabave po jednom punjenju)
Najveća brzina 1m/s

Sadržaj pakiranja:
Sphero Mini Robot
Micro USB kabel
3 Mini prometna čunja
6 Mini čunjeva za kuglanje