Sphero Specdrums

MUZIKA U POKRETU. Stvorite glazbu bilo kada i bilo gdje i učinite svijet svojim instrumentom.

895,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Specdrums su prstenovi koji sa bespaltnom aplikacijom jednostavnim dodirom pretvaraju boje u glazbu. Stvorite glazbu bilo kada i bilo gdje i učinite svijet svojim instrumentom.

Specdrums je pristupačan glazbeni instrument koji svima pruža mogućnost za prijenosni i taktilni način otkrivanja glazbe. Jednostavan za početnike, za istraživanje ali također za kreativan rad naprednim glazbenicima. Specdrums je alat za vježbanje glazbe koristeći ruke bez velikih i skupih fizičkih instrumenata.

Spojite se na Specdrums MIX aplikaciju i dodirnite bilo što – odjeću, crteže ili priloženi jastučić za igranje – da biste stvorili i mixali zvukove, beatove i loop-ove koje sviraju putem vašeg mobilnog uređaja. Svirajte sami ili s prijateljima, bilo kada i bilo gdje.

Prenosiv

Specdrums ne sviraju samo na uključenom podmetaču u bojama. Koristite ih na odjeći, crtežima ili bilo kojim obojenim predmetima u vašoj okolini. Za razliku od klavira ili setova bubnja, oni neće uznemiravati vašeg psa, roditelje ili susjede.

Svestran

Specdrums oponaša funkcije digitalnih bubnjeva, tipkovnica i MIDI klavijatura i može reproducirati beskonačan broj zvukova, uključujući i one koje sami snimite.

Proširiv

Ne želimo vas ograničavati. Specdrums prstenovi rade preko Bluetootha sa aplikacijama na uključenom podmetaču MIDI aplikacijama na vašem telefonu ili radnoj površini, donoseći nove “boje” vašim vještinama Garage Band-a.

Besplatne aplikacije: 

Specdrums EDU

 

 

 

 

Specdrums MIX

 

 

 

 

Značajke:
Mixajte i stvarajte pjesme
Dodijelite prilagođene boje
Zabilježite vlastite sample-ove
Dijelite svoje snimke
omogućuje 2 sata igranja/sviranja
Bluetooth
Punjenje putem USB-a
Silikonska koža

U pakiranju:
2x Specdrums prstena
1x Podmetač u bojama
1x USB kabel za punjenje
1x Vodič za brzi početak
1x Torbica