Sphero SPRK+ Power pack

Inteligentni i dobro zaobljeni robot SPRK+, Sphero vam omogućuje igranje, učenje i istraživanje. Sphero SPRK+ je originalan koncept robota kugle kojim upravljate vašim smart uređajem.

Najbolji dan škole sad je postao još bolji. SPRK+ Power Pack vam dozvoljava punjenje, pohranu i nošenje SPRK+ robota.
SPRK+ Power Pack je premium kit za profesore/edukatore koji koriste Sphero u školi ili izvanškolskoj aktivnosti. Pakiranje sadrži sve što je potrebno da biste započeli podučavati robotiku i osnove programiranja.

Napomena: Ovaj paket napajanja dostupan je samo kao komplet kompleta s uključenim 12kom  SPRK + robota

 

 

16.500,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Sphero SPRK + je robot kugla, dizajniran kako bi potaknuo znatiželju, kreativnost i istraživanje, spajajući igru i kodiranje, SPRK + je daleko više od robota. Pomoću Sphero Edu možete lako naučiti programiranje, istražiti lekcije i vježbe unutar aplikacije (svaki četvrtak se dodaju nove) i dijeliti svoje kreacije sa zajednicom. Kretanje labirintom. Programirajte sliku. Simulirajte Sunčev sustav. Plivajte preko vode. Zaplešite … Jedina granica je vaša mašta.

SPRK+ kugla je zaštićena od ogrebotina ima UV premaz, otporna je na padove, komunicira sa vašim Smart uređajem putem Bluetooth-a, bilo da korisitite Sphero edu u web pretraživaču ili Sphero Edu aplikaciju

 

 

Uključite se u rastuću zajednicu učenika, studenata, profesora, edukatora, roditelja koji svi uče na istoj platformi. SPRK + će potaknuti ljubav prema robotici, kodiranju i STEAM načelima … i sve to kroz igru.

Spero Edu
Kreativnost je jedna od osnovnih vještina potrebnih za 21. stoljeće i smatra se ključnim za uspjeh. Srećom, to je također nešto što se može razviti kultiviranjem kognitivnih sposobnosti i samostalnim istraživanjem. Sphero Edu koristi robote koji kroz aplikaciju potiču kreativnosti kroz otkrivanje i igranje, pritom postavljajući temelje za računalnu znanost. Sphero Edu nudi alat koji je neograničen u svom potencijalu. Uloga Sphero-a nije ograničiti mlade misli i postaviti ih na već utvrđenu putanju, već srušiti prepreke i pustiti ih da sami razvijaju. Vjeruju da su ponekad najbolje lekcije one koje sami sebe podučavamo. Sphero Edu aplikacija nadilazi samo kodiranje i uključuje robotiku i tehnologije u zajedničke aktivnosti STEAM-a, potičući maštu, imaginaciju na način koji drugi obrazovni program ne mogu. Dizajniran za praćenje progresije u učenju odnosno za različite nivo-e znanja, početnici sa Sphero Edu mogu davati naredbe crtanjem putanja u aplikaciji kako bi ih potom slijedio robot. Intermediate koderi mogu koristiti blokove koda kako bi naučili naprednije logike, dok profesionalci mogu koristiti tekstualno programiranje i napisati vlastiti JavaScript. Dostupna je za gotovo bilo koju platformu.
Sphero Edu je izgrađen za kreatore, studente, instruktore i roditelje. Pridružite se rastućoj zajednici i podijelite svoje kreacije kako biste inspirirali i nadahnuli. Interaktivna platforma omogućuje vam da pratite svoj razred ili grupu s jednog mjesta. Svatko može spremiti svoj napredak, mijenjati uređaje i nastaviti otkrivati sa bilo kojeg mjesta.Sphero aplikacije za više platformi dostupna je za sve razine vještina i omogućujue korisnicima da napreduju s lakoćom, omogućujući im da dosegnu što više umova i pruže kontinuirane izazove. Razmišljate široko i potaknite svoju budućnost. Ovo je Sphero Edu.

Kodiranje crtanjem:                        

 

 

 

 

 

Sve aktivnosti označene sa crtanjem (Draw) stupnjevane u tri stupnja težine omogućuju studentima da dovrše tu aktivnost samo pomoću funkcije crtanje, primjer – Crtanje oblika

Kodiranje blokovima:

 

 

 

 


Sve aktivnosti označene sa Blocks, odnose se na upoznavanje i učenje kodiranja blokovima od osnovnih naredbi poput pokreta i svjetla/zvuka do naprednoh, funkcija i varijabli. Učenje kodiranja blokovima je stupnjevano u četiri stupnja, 
primjer – Uvod

Kodiranje u Javi (za napredne):

 

 

 

 

 

Sve aktivnosti obilježene sa Text-om označavaju zadatke i uče kako koristiti JavaScript. Učenici dobivaju tutorijale kao i cijele aktivnosti tijekom tekstualnog programiranja u JavaScriptu, primjer – Hello world

Značajke:
Super otporni polikarbonatni oklop sa UV premazom
Bluetooth Smart (domet 30m)
Brzina preko 2m/s
Ugrađena LED svjetlo
Indukcijsko punjenje
Trajanje baterija – 1h igranja
Ažuriranje aplikacije i firmware-a kojima se konstatno dodaju nove značajke

Sadržaj pakiranja:
12 Sphero SPRK+robot u elegantnom kovčegu na kotačićima sa ručkom koja se uvlači
12 Baza za punjenje i adapter napajanja
12 Plavih selotejpa za izradu labirinta
12 Kutomjera 360 stupnjeva
12 prozirnih covera za robote
1 kratke upute za korištenje
naljepnice