Strawbees CARDBOARD School Kit

Djeca žele stvarati velike stvari. Uz ovaj set za škole, puno djece istovremeno može graditi velike stvari.

Idealno za vrtiće, škole i izvanškolske aktivnosti.

2.962,50 kn

Nema na zalihi

Opis

Što je Strawbees?

Strawbees je nagrađivani, lagani, građevinski sustav za sve uzraste. To je konstrukcijski kit koji se temelji na jednostavnim konektorima(na slici ispod) koji vam omogućuju spajanje slamki, što vam zatim omogućuje da sagradite od malih do ogromnih građevina, mehaničkih objekata, životinja, svemirskih brodova…. Sve to samo od slamki i/ili kartona.

Što sve možete sagraditi?

S Strawbees možete graditi sve od geometrijski oblika do mehaničkih ptica, kandži ili čak golemih animiranih zmija.

Osim povezivanja slamki, Strawbees konektori se mogu koristiti za spajanje kartona. To znači da možete izraditi mehaničke predmete velikih dimenzija od kartona, s istim komadima koje koristite za slamke.

Djeca žele stvoriti stvarati velike stvari. Uz ovaj kit za škole, puno djece istovremeno može graditi velike stvari. Set također uključuje nastavne planove, a možete preuzeti i još više kreiranih lekcija na ovom linku. Neke od lekcija na linku i proizvode drugih proizvođača uključuju LittleBitse, LEGO Mindstormse, MicroBit i Makey Makey! ?

Strawbees CARDBOARD School Kit omiljen je u učionicama, vrtićima i znanstvenim centrima širom svijeta.
Kit nudi dovoljno komada za velike grupe zdjece a izgradnju mnogih velikih projekata!

Koristite Strawbees boja kodirane konektore i podloške za spajanje kartona i drugih upcycled materijala na posve drugačiji način. Izradite površine i oblike i koristite konstrukcijske slamke za grede i mehanizme. Uobičajeni alati za dizajnirane uređaje spriječit će nesreće i olakšati rukovanje kartonom. Uključuje dovoljno opreme za cijelu učionicu  kako bi stvorio velike pojedinačne i zajedničke projekte.

Neograničena zabava! Svi Strawbees dijelovi (slamke i konektori) se mogu iznova korisititi. Kada završite gradnju, možete rastaviti svoje kreacije i upotrijebiti ih ponovo kako biste stvorili nešto novo.
Prikladno za zabavu doma i u školi. Koristite Strawbees da biste istražili STEAM.
Strawbees pazi i na ekologiju, njihovi dijelovi (slamke i konektori) mogu se reciklirati.

Sadržaj pakiranja:
1280 Strawbees vezivnih elemenata
1024 Strawbees pločica
600 Građevinskih slamki
12 Alata za bušenje kartona

Strawbees rješenje
Strawbees pruža cjelovito rješenje za razvoj vještina za budućnost kroz praktično istraživanje i rad sa projektiranjem, izgradnjom, elektronikom i programiranjem. Naš otvoreni sustav stvara mogućnosti za zabavu i nova iskustava za početnike i stručnjake svih dobnih skupina. Strawbees sustav bitno se razlikuje od uobičajenih nastavnih metoda. Naš je naglasak na igri i znatiželji u učionicama. Potičemo učenje tijekom kreacije. Najviše i najbrže naučimo kada se zabavljamo, pogotovo kad se zabavljamo sa prijateljima. Strawbees promovira eksperimentiranje i postavljanje pitanja.

Pronađite svoj put
Učimo puno više kada smo prisiljeni razmišljati za sebe, a ne slijediti upute. Strawbees pomaže nastavnicima i roditeljima da se oslobode od svijesti o tome, pustite da vaši učenici i djeca budu stručnjaci. Strawbees uute su namjerno jednostavne. Razlog je također jednostavan – upute su napravljeni da budete kreativni i razmišljate drugačije. Ako vam netko kaže da gradite most, izgradite svoj most. Ili gradite nešto sasvim drugo što ima smisla za vas. Vjerujemo da je važno poticati pokušaje, a ne fokusirati se  na rezultate. Svaki inženjerski projekt je iteraktivan proces. Najbolji način naučiti nešto novo je kroz testiranje ideja, izgradnju prototipova. Važna stvar nije krajnji rezultat vć putovanje tijekom istraživanja. Potičemo sve da prigrle izazove s puno humora, znatiželje i hrabrosti, jer vjerujemo da rješavanje problema s pozitivnim stavom potiče ogromnu kreativnost.

O kompaniji Strawbees
Povijest Strawbees-a započela je izumom naših patentiranih konektora 2013. godine i uključuje nagrade poput “Forbes & Fast Company edukativna igračka za rješavanje problema budućnosti” i dodavanje Quirkbota (naše jedinstvene elektroničke ploče elektronike i programske platforme) u 2017. godini. Danas, 20 namjenskih izumitelja rade u Gothenburgu i Stockholmu, kako bi proširili našu ponudu i razvili nove načine istraživanja i učenja u suradnji s učiteljima, roditeljima i kreatorima svih dobnih skupina u više od 50 zemalja