Strawbees Coding & Robotics kit

Quirkbot će oživjeti vaše Strawbees kreacije. Zajedno, oni su najbolja kombinacija na svijetu za upoznavanje STEAM-a i korak u programiranje. Učeči kodirati, od banane možete napraviti klavir, sagraditi interaktivni most ili osvjetliti vaše kreacije.

U kompletu dobivate sve što vam treba, na Vama je da se zabavljate i učite!

689,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Pronađite inžinjera u sebi i počnite stvarati ono što želite s Strawbees-ima.
U ovom kitu dobijete potpuni robotski set s 200 komada i elektronskom komponentom za izgradnju i programiranje zadivljujućih robota!
Saznajte više o elektronici, kodiranju motora, senzora i LED dioda!
Riješite probleme mijenjanjem svojih kreacija ili samo promijenite kôd, sve to kako bi vaše ideje funkcionirale.

Strawbees rješenje stavlja programiranje u kontekst i pomaže djeci/učenicima svih dobnih skupina da razumiju što je programiranje i kako ga možemo iskoristiti da utječemo na svijet oko sebe. Kombiniranjem računala, elektronike i konstrukcije možemo stvarati kreacije sa svrhom!

Strawbees hardware – jedinstveni dizajn el. pločice QuirkBot, punjiva baterija, led diode i kvalitetni servo motor koji vam omogućuju da iskoritite predprogramirane postavke za igru/učenje sa mlađima ili iskoristite neograničeni potencijal kodiranja i elektronike za naprednije projekte.

Strawbees platforma je brza i intuitivna za programiranje djece svih uzrasta, stupnjevana po uzrastima. Što čekate, provjerite sve na ovom linku.

Naučite kodirati
Strawbees omogiućava alate za privlačan doživljaj kodiranja. Platforma za kodiranje Strawbees CODE ima tri načina programiranja, stupnjevano po zahtjevnosti korištenja:

FLOW programiranje
Blok kodiranje (powered by MIT Scratch)
Arduino tekst programiranje

Neograničena zabava! Svi Strawbees dijelovi (slamke i konektori) se mogu iznova korisititi. Kada završite gradnju, možete rastaviti svoje kreacije i upotrijebiti ih ponovo kako biste stvorili nešto novo.
Prikladno za zabavu doma i u školi. Koristite Strawbees da biste istražili STEAM.
Strawbees pazi i na ekologiju, njihovi dijelovi (slamke i konektori) mogu se reciklirati.

Sadržaj pakiranja:
1 QuirkBot (ima ugrađenu bateriju)
1 Servo pozadinska pločica
1 Servomotor
1 Mini odvijač
1 Electric Strawbee
2 Senzor svjetlosti
10 Dvobojna LED dioda
2 Dodatni kablovi za servo
1 USB kabel
6 Krokodilki
100 Strawbees konektora
100 Slamki

Strawbees rješenje
Strawbees pruža cjelovito rješenje za razvoj vještina za budućnost kroz praktično istraživanje i rad sa projektiranjem, izgradnjom, elektronikom i programiranjem. Naš otvoreni sustav stvara mogućnosti za zabavu i nova iskustava za početnike i stručnjake svih dobnih skupina. Strawbees sustav bitno se razlikuje od uobičajenih nastavnih metoda. Naš je naglasak na igri i znatiželji u učionicama. Potičemo učenje tijekom kreacije. Najviše i najbrže naučimo kada se zabavljamo, pogotovo kad se zabavljamo sa prijateljima. Strawbees promovira eksperimentiranje i postavljanje pitanja.

Pronađite svoj put
Učimo puno više kada smo prisiljeni razmišljati za sebe, a ne slijediti upute. Strawbees pomaže nastavnicima i roditeljima da se oslobode od svijesti o tome, pustite da vaši učenici i djeca budu stručnjaci. Strawbees uute su namjerno jednostavne. Razlog je također jednostavan – upute su napravljeni da budete kreativni i razmišljate drugačije. Ako vam netko kaže da gradite most, izgradite svoj most. Ili gradite nešto sasvim drugo što ima smisla za vas. Vjerujemo da je važno poticati pokušaje, a ne fokusirati se  na rezultate. Svaki inženjerski projekt je iteraktivan proces. Najbolji način naučiti nešto novo je kroz testiranje ideja, izgradnju prototipova. Važna stvar nije krajnji rezultat vć putovanje tijekom istraživanja. Potičemo sve da prigrle izazove s puno humora, znatiželje i hrabrosti, jer vjerujemo da rješavanje problema s pozitivnim stavom potiče ogromnu kreativnost.

O kompaniji Strawbees
Povijest Strawbees-a započela je izumom naših patentiranih konektora 2013. godine i uključuje nagrade poput “Forbes & Fast Company edukativna igračka za rješavanje problema budućnosti” i dodavanje Quirkbota (naše jedinstvene elektroničke ploče elektronike i programske platforme) u 2017. godini. Danas, 20 namjenskih izumitelja rade u Gothenburgu i Stockholmu, kako bi proširili našu ponudu i razvili nove načine istraživanja i učenja u suradnji s učiteljima, roditeljima i kreatorima svih dobnih skupina u više od 50 zemalja.