Strawbees Maker Kit

Pronađi kreatora u sebi!  Maker kit je odličan uvod u Strawbees svijet. Sa 200 dijelova (konektori i slamke) i uputama za 16 projekata, možete kreniti u istraživanje Strawbees koncepta gradeći geometrijske oblike ili vaše omiljene životinje!

 

Opis

Što je Strawbees?

Strawbees je nagrađivani, lagani, građevinski sustav za sve uzraste. To je konstrukcijski kit koji se temelji na jednostavnim konektorima(na slici ispod) koji vam omogućuju spajanje slamki, što vam zatim omogućuje da sagradite od malih do ogromnih građevina, mehaničkih objekata, životinja, svemirskih brodova…. Sve to samo od slamki i/ili kartona.

Što sve možete sagraditi?

S Strawbees možete graditi sve od geometrijski oblika do mehaničkih ptica, kandži ili čak golemih animiranih zmija.

Osim povezivanja slamki, Strawbees konektori se mogu koristiti za spajanje kartona. To znači da možete izraditi mehaničke predmete velikih dimenzija od kartona, s istim komadima koje koristite za slamke.

Skicirajte rješenje za izazov, izradite prototip i pratite kako vaše ideje postaju stvarnost!

Idealno za igranje sa prijateljima.

Eksperiment! Crtanje i skiciranje, isprobajte različite materijale, kombinirajte dijelove kako biste riješili izazove na način koji samo vi možete zamisliti.
Neograničena zabava! Svi Strawbees dijelovi (slamke i konektori) se mogu iznova korisititi. Kada završite gradnju, možete rastaviti svoje kreacije i upotrijebiti ih ponovo kako biste stvorili nešto novo.
Prikladno za zabavu doma i u školi. Koristite Strawbees da biste istražili STEAM.
Strawbees pazi i na ekologiju, njihovi dijelovi (slamke i konektori) mogu se reciklirati.

Sadržaj pakiranja:
100 Strawbees konektora
100 Slamki
instrukcije za 16 projekata

Strawbees rješenje
Strawbees pruža cjelovito rješenje za razvoj vještina za budućnost kroz praktično istraživanje i rad sa projektiranjem, izgradnjom, elektronikom i programiranjem. Naš otvoreni sustav stvara mogućnosti za zabavu i nova iskustava za početnike i stručnjake svih dobnih skupina. Strawbees sustav bitno se razlikuje od uobičajenih nastavnih metoda. Naš je naglasak na igri i znatiželji u učionicama. Potičemo učenje tijekom kreacije. Najviše i najbrže naučimo kada se zabavljamo, pogotovo kad se zabavljamo sa prijateljima. Strawbees promovira eksperimentiranje i postavljanje pitanja.

Pronađite svoj put
Učimo puno više kada smo prisiljeni razmišljati za sebe, a ne slijediti upute. Strawbees pomaže nastavnicima i roditeljima da se oslobode od svijesti o tome, pustite da vaši učenici i djeca budu stručnjaci. Strawbees uute su namjerno jednostavne. Razlog je također jednostavan – upute su napravljeni da budete kreativni i razmišljate drugačije. Ako vam netko kaže da gradite most, izgradite svoj most. Ili gradite nešto sasvim drugo što ima smisla za vas. Vjerujemo da je važno poticati pokušaje, a ne fokusirati se  na rezultate. Svaki inženjerski projekt je iteraktivan proces. Najbolji način naučiti nešto novo je kroz testiranje ideja, izgradnju prototipova. Važna stvar nije krajnji rezultat vć putovanje tijekom istraživanja. Potičemo sve da prigrle izazove s puno humora, znatiželje i hrabrosti, jer vjerujemo da rješavanje problema s pozitivnim stavom potiče ogromnu kreativnost.

O kompaniji Strawbees
Povijest Strawbees-a započela je izumom naših patentiranih konektora 2013. godine i uključuje nagrade poput “Forbes & Fast Company edukativna igračka za rješavanje problema budućnosti” i dodavanje Quirkbota (naše jedinstvene elektroničke ploče elektronike i programske platforme) u 2017. godini. Danas, 20 namjenskih izumitelja rade u Gothenburgu i Stockholmu, kako bi proširili našu ponudu i razvili nove načine istraživanja i učenja u suradnji s učiteljima, roditeljima i kreatorima svih dobnih skupina u više od 50 zemalja.