TobyRich Moskito

Postanite pravi zračni as! Letite brzo ili sporo, unutra ili na otvorenom!

Sa Moskitom, letenje nikad nije bilo tako lako. Sve što trebate je jednostavno raspakirati kutiju i početi letjeti. Letenje aviona je odlična i vrlo zarazna zabava.

487,00 kn

Nema na zalihi

SKU: 4260334660165 Kategorije: , ,

Opis

Da biste upravljali avionom, samo trebate pametni telefon ili tablet i novu aplikaciju. Moskito komunicira s aplikacijom putem Bluetootha 4.0 do 60 m raspona i reagira na svaki mali nagib vašeg telefona ili svaki dodir prstom po zaslonu.

Zahvaljujući pametnom dizajnu i pažljivo odabranim materijalima, težina aviona mogla se smanjiti do 18 grama. Iako Moskito izgleda vrlo krhko, može se oduprijeti i najtežim sudarima.

Paket uključuje navigacijsku tipku koja vam pomaže pretvoriti smartphone u gamepad u roku od nekoliko sekundi.

Funkcionalni dizajn i visoko otporni materijali
Tvrtka TobyRich provela je 5 dugih godina u razvoju Moskita. Razvoj se temelji na ranijim modelima tvrtke u mnogim aspektima. Svakom detalju posvetili su veliku pažnju u procesu poboljšanja Moskita. Najveći napor je stavljen u stvaranje specifičnog vizualnog dizajna koji osigurava maksimalnu funkcionalnost. Materijali korišteni u proizvodnji izabrani su posebno s obzirom na najnižu težinu i izdržljivost. Zato se ne morate bojati rušenja zrakoplova ili opasnih akrobacija. A čak i ako padne, Moskito neće stvoriti ozbiljnu štetu okolini.

Ready to fly
Moskito se automatski spaja na vaš smartphone ili tablet, tako da možete početi letjeti čim raspakirajte kutiju i napunite bateriju. Bateriju možete puniti u samo 20 minuta, što vam daje do 12 minuta leta. Avion komunicira s vašim pametnim uređajem putem Bluetooth 4.0 osiguravajući odličan raspon od 60 metara!
Pametna aplikacija za intuitivno letenje
TobyRich je razvio potpuno novu Moskito pametnu aplikaciju koja čini letenje avionom gotovo previše jednostavnim. Svaki pilot početnik sigurno će cijeniti interaktivni tutorial koji se nalazi u aplikaciji. Saznati ćete mnogo korisnih savjeta i steći odgovarajuće pilotske navike.

 

 


Dizajn kokpita

Dizajn aplikacije sliči stvarnom pogledu iz kokpita u avionu, osiguravajući realan doživljaj. Možete odabrati i zvuk iz baze autentičnih zvukova ravnih zrakoplova. Nemojte očekivati ​​složene kontrole ili beskorisne gumbe. Kontrola zrakoplova Mosquito učinkovita je samo jednim dodirom ili nagibom pametnog uređaja pružajući maksimalno iskustvo letenja. Aplikacija također pokazuje lažni horizont, položaj zakrilca i “preostalo gorivo” odnosno trajanje baterije radi bolje orijentacije. Dizajn aplikacije možete prilagoditi vlastitim potrebama i možete promijeniti postavke LED dioda. Možete koristiti dizajn policije, dizajn zrakoplova i još mnoge druge. Posljednje, ali ne i najmanje važno, postoje tri razine kontrole osjetljivosti, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu upravljanja zrakoplovom.

Letite iznutra ili izvana, brzo ili sporo
Zahvaljujući rasponu od 60 m, uživat ćete u letu aviona tokom sunčanom danu na livadi obarajući rekorde u brzini, čak i ako kiša padne i vjetar zapuše, nije važno. Jedna od najvećih prednosti Moskita je sposobnost letenja čak i pri vrlo maloj brzini. U kombinaciji s izvrsnim manevarskim sposobnostima, Moskito može letjeti i u zatvorenom prostoru.

Nagib (tilt) ili joystick mode
Stisnite gas tako da pritisnete tipku start na zaslonu i bacite Moskito u zrak kao sto bacate avion od papira. Postoje dva načina kontrole Moskita. U načinu rada nagiba letite lijevo ili desno naginjanjem telefona ili pomičete gore ili dolje i tako povećavati ili smanjujete brzinu. Drugi način upravljanja zrakoplovom je da spojite hardverski joystick izravno na zaslon vašeg telefona koji ga pretvara u precizan gamepad, što letenje čini još zabavnijim.

Svatko može postati pilot
Avion Moskito i pametna aplikacija dizajnirani su na takav način da svatko može uživati ​​u letenju aviona. Zbog toga će vam aplikacija automatski pomoći tijekom leta bez da primjetite. Kontrolirat će gas kada odlučite napraviti brzu manevar. Dakle, možete se usredotočiti na glatki let ili napraviti opasnu petlju.

Značajke:
RC avion koja se kontrolira putem pametnog telefona ili zaslona tableta
Aplikacija Moskito (za iOS 8.0+ ili Android 4.3+)
Bežična komunikacija putem Bluetooth 4.0
Raspon: 60 m
Automatsko sinkroniziranje s aplikacijom
Let u otvorenom i zatvorenom prostoru
Amater friendly
Izuzetno lagan, ali robustan dizajn
Intuitivna kontrola
FlightAssist ™ tehnologija za glatki let
Dizajn aplikacija za prikaz kokpita
Lažni horizont, pokazatelj gasa i trajanja baterije
Interaktivni vodič za početnike
Dva moda let: Joystick & Tilt mod
Tri razine težine: početnik, srednji, stručnjak
Tri nivoa kontrole osjetljivosti (Široki, Normalan, Oštar)
Pet podesivih LED treperi uzoraka
Promjenjivi zvuk motora

Specifikacije:
Materijal: EPP
Maksimalno vrijeme leta: 12 minuta
Težina: 18 g
Dužina: 22 cm
Wingspan: 22 cm
Visina: 8 cm
Baterija: litij-polimer 80 mAh
Potpuno napunjeno za: 20 minuta

Sadržaj pakiranja:
1 Zrakoplov Moskito
1 Joystick
1 USB kabel za punjenje
1 Rezervni propeler