TobyRich SmartPlane Pro

Postanite pravi zračni as! Letite brzo ili sporo, unutra ili na otvorenom!

Upravljanje avionom nikad nije bilo lakše. Sve što trebate je jednostavno raspakirati kutiju i početi letjeti. Zrakoplov se aktivira i automatski uključuje kada se program pokrene i baterija se umetne. Letenje aviona je odlična i vrlo zarazna zabava.

1.099,00 kn

SKU: 4260334660080 Kategorije: , , ,

Opis

Da biste upravljali avionom, samo trebate pametni telefon ili tablet i novu aplikaciju. SmartPlane Pro komunicira s aplikacijom putem Bluetootha 4.0 do 100 m raspona i reagira na svaki mali nagib vašeg telefona ili svaki dodir prstom po zaslonu.

Zahvaljujući pametnom dizajnu i pažljivo odabranim materijalima, težina aviona je svedena na 34 grama. Iako Smart plane Pro izgleda vrlo krhko, može se oduprijeti i najtežim sudarima. Let sa TobyRich SmartPlane Pro traje do 12 minuta u zraku i puni se za samo 20 minuta. Avion je spreman letjeti u bilo koje vrijeme, samo ga raspakirajte i pustite letjeti..

Paket uključuje navigacijsku tipku kojom pretvorate smartphone u gamepad u roku od nekoliko sekundi.

Funkcionalni dizajn i visoko otporni materijali
Upotrebom DURINUM® -a koji je fleksibilan i otpran. Materijal može odoljeti i najtežim padovima zbog velikog kapaciteta da apsorbira energiju. To je materijal koji je nastao u suradnji sa laboratorijem i TobyRich tvornicom. Sa Durinum-om se više ne orate bojati sudara i pada aviona. Sofisticirani dizajn i iznimno izdržljivi DURINUM® materijal osiguravaju da će SmartPlane Pro  preživjeti bez problema izravni pad na beton. Bez ikakvih problema možete letjeti u većim sobama, između stabala ili u gradskom parku. Aplikacija vas i upozorava na loše vremenske uvjete. Automatska stabilizacija uvijek osigurava glatki let. U slučaju velike štete, možete koristiti rezervne dijelove koji su uključeni u paket.

Ready to fly
SmartPlane Pro se automatski spaja na vaš smartphone ili tablet, tako da možete početi letjeti čim raspakirajte kutiju i napunite bateriju. Bateriju možete puniti u samo 20 minuta, što vam daje do 12 minuta leta. Avion komunicira s vašim pametnim uređajem putem Bluetooth 4.0 osiguravajući odličan raspon od 100 metara!

Pametna aplikacija za intuitivno letenje
TobyRich je razvio potpuno novu SmartPlane Pro pametnu aplikaciju koja čini letenje avionom gotovo previše jednostavnim. Svaki pilot početnik sigurno će cijeniti interaktivni tutorial koji se nalazi u aplikaciji. Saznati ćete mnogo korisnih savjeta i steći odgovarajuće pilotske navike.

Interaktivna let putem Akademije za letenje unutar aplikacije
Postanite pilot završavajući Akademiju za letenje. Različite misije će vas voditi kroz prve korake od pokretanja vašeg aviona do letenja savršenih zavoja. Uči vježbajući! Senzori zrakoplova odražavaju vaše kontrole i aplikacija vam daje povratne informacije o svladavanju svake misije.

 

 

Devet mogućih akrobacija, lagana aktivacija
SmartPlane Pro tehnologija pruža potpunu slobodu. Usporite let na brzinu hoda ili maksimalno ubrzanje za adrenalinski doživljaj. Možete odabrati između 9 postavki u postavkama programa, koje možete aktivirati na tri načina – pomicanjem telefona gore ili dolje ili dvostrukim dodirivanjem zaslona. Zamislite leti kroz krajolik, trčeći sa iPhoneom i SmartPlanom, jedrite na osi od 90 °, pretvorite ga u helikopter ili napravite elegantnu petlju, potpuno autonomnu bez vaše intervencije.

Letite iznutra ili izvana, brzo ili sporo
Zahvaljujući rasponu od 100 m, uživat ćete u letu aviona tokom sunčanom danu na livadi obarajući rekorde u brzini, čak i ako kiša padne i vjetar zapuše, nije važno. U kombinaciji s izvrsnim manevarskim sposobnostima, SmartPlane Pro može letjeti i u zatvorenom prostoru.

Nagib (tilt) ili joystick mode
Stisnite gas tako da pritisnete tipku start na zaslonu i bacite SmartPlane Pro u zrak kao što bacate avion od papira. Postoje dva načina kontrole SmartPlane Pro-a. U načinu rada nagiba letite lijevo ili desno naginjanjem telefona ili pomičete gore ili dolje i tako povećavati ili smanjujete brzinu. Drugi način upravljanja zrakoplovom je da spojite hardverski joystick izravno na zaslon vašeg telefona koji ga pretvara u precizan gamepad, što letenje čini još zabavnijim.

Svatko može postati pilot
Avion SmartPlane Pro i pametna aplikacija dizajnirani su na takav način da svatko može uživati ​​u letenju aviona. Zbog toga će vam aplikacija automatski pomoći tijekom leta bez da primjetite. Kontrolirat će brzinu kada odlučite napraviti brzu manevar. Dakle, možete se usredotočiti na glatki let ili napraviti opasnu petlju.

 

Značajke:
RC avion koja se kontrolira putem pametnog telefona ili zaslona tableta
Aplikacija SmartPlane Pro (za iOS 8.0+ ili Android 4.3+)
Bežična komunikacija putem Bluetooth 4.0
Raspon: 100 m
Automatsko sinkroniziranje s aplikacijom kada ja baterija umetnuta
Let u otvorenom i zatvorenom prostoru
Akrobacije: Nine aero i aerobatic načine – helikopter, 90 ° loop, naglo povećanje brzine, u krug (loiter), slijetanje u hitnim slučajevima, način jedrenja, U-Turn, Cobra Turn i Loop Tri načina za aktiviranje svakog načina – naginjanje telefona gore / dolje i dvostruko dodirivanje zaslona Akrobatski potezi obavljaju se samostalno bez intervencije korisnika
Amater friendly
Izuzetno lagan, ali robustan dizajn
Intuitivna kontrola
Automatska stabilizacija
FlightAssist ™ tehnologija za glatki let
Dizajn aplikacija za prikaz kokpita
Prikaz umjetnog horizont, pokazatelj trajanja leta i baterije
Interaktivna Akademija za letenje za početnike
Dva moda let: Joystick & Tilt mod
Tri razine težine: početnik, srednji, stručnjak
Tri nivoa kontrole osjetljivosti (Široki, Normalan, Oštar)
Pet podesivih LED treperi uzoraka
Promjenjivi zvuk motora

Specifikacije:
Materijal: DURINUM® i ugljik
Maksimalno vrijeme leta: 12 minuta
Težina: 34 g
Dužina: 33 cm
Wingspan: 30 cm
Visina: 8 cm
Baterija: litij-polimer 185 mAh
Potpuno napunjeno za: 20 minuta

Sadržaj pakiranja::
1 Zrakoplov SmartPlane Pro
1 Joystick
1 Baterija
1 USB punjač
1 Rezervni propeler
1 Alat za promjenu propelera

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TobyRich SmartPlane Pro”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *