TWSU – Electro Dough Story kit

Jednom davno … postojao je Electro Dough Story Kit za razliku od bilo kojeg drugog. Komplet omogućuje djeci da slušaju priče dok su uče spajati električne krugove od elektrovodljivog plastelina!
Electro Dough Story – potpuno impresivno iskustvo koje koristi ispričane, korak-po-korak videozapise kako bi djeci pomoglo u izgradnji priča i stvaranju fantazije. Korištenjem osvijetljenih LED dioda i 3D  djeca gledaju kako se avantura odvija pred njihovim očima. Također se uvježbavaju u verbalnom samoizražavanju, grade svoj rječnik i izoštravaju svoje komunikacijske vještine – sve kroz umjetničku igru i kreativno pripovijedanje.

Tech will save us vjeruje da je elektronika, programiranje i rješavanje kreativnih problema među temeljnim vještinama za buduća radna mjesta. Zbog toga se specijalizirala za “pametno” obrazovanje djece i adolescenata putem kreativnih setova, kao što je i Electro Dough Story Kit.

239,00 kn

SKU: 5060402300332-1 Kategorije: , , , ,

Opis

Electro Dough Story kit je komplet u kojem djeca nalaze komponente i elektrovodljivi plastelin. Djeca mogu stvoriti lik ili oblik u roku od nekoliko minuta, staviti LED u plastelin i stvoriti vlastiti strujni krug. Na web stranici proizvođača, djeca će pronaći više od dvadesetak naprednih tutorijala na engleskom. Jedino što će im trebati su sastavni dijelovi iz kita.

Igrajući se s kompletom Electro Dough Story, djeca nadilaze samo jednostavno oblikovanje figurica. Razvijanje njihovih komunikacijskih vještina kroz pričanje priča, u konačnici gradeći njihov rječnik i samopouzdanje. Povrh toga, također stječu razumijevanje kako funkcioniraju električna struja i strujni krugovi – sve kroz umjetničku igru i kreativno pripovijedanje priča.

Technology Will Save Us kitovi također se koriste u školskim i izvan školskim aktivnostima. Sve upute su  interaktivne, tako da možete korak-po-korak saznati što trebate napraviti. Djeca će naučiti mnogo zanimljivih informacija o struji. U praksi će riješiti različite zadatke i poteškoće. Edukacija kroz igru nikada nije bila zabavnija.

Značajke:
Komplet za interaktivno i zabavno učenje i istraživanje električne energije
Kroz taktilnu tehnologiju djeca vide kako su krugovi međusobno povezani
Podržava kreativnost, programiranje i tehničke vještine
Interaktivne upute
Pogodno za škole i vrtiće
Pogodno za djecu od 4 godine

 

Sadržaj pakiranja:
4 kutijica sa elektrovodljivim plastelinom
1 baterije
8 LED dioda

2 Sklopivi prekidač
4 Lista s oblicima i dodacima

Misija kompanije “Tech will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih.  Portfelj “Tech will save us” trenutno je 8 različitih setova koji podržavaju djecu u učenju kroz igru. Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.