TWSU – Electro Hero Kit (Marvel)

Pomognite Avengersima učenjem elektronike!
Jeste li znali da plastelin provodi struju? I jeste li znali da je Electro Hero kit najuzbudljiviji način u poznatom svemiru da bi djecu predstavili elektroniku? Vođeni interaktivnim online misijama, učite kako izgraditi strujne krugove. Požurite – Avengersi to ne mogu učiniti bez njih!

Tech will save us vjeruje da je elektronika, programiranje i rješavanje kreativnih problema među temeljnim vještinama za buduća radna mjesta. Zbog toga se specijalizirala za “pametno” obrazovanje djece i adolescenata putem kreativnih setova, kao što je i Electro Hero kit.

259,00 kn

SKU: 5060402300745 Kategorije: , , , , ,

Opis

Djeca uče i istražuju s kreacijama od plastelina koje se upale, stvaraju zvukove poput superjunaka i provode električnu energiju. Dovedite svjetove superjunaka i znanosti zajedno s Avengersovim oblicima za tijesto, bljeskajućim LED-icama i Hulk zvučnim efektima.

Želite li nadograditi igru vašeg djeteta sa plastelinom, te sa kombinacijom plastelina i tehnologije upoznati djecu sa električnim krugovima?

Savršen uvod u STEAM učenje – Sa Electro Hero Kit-om djeca se igraju/grade sa plastelinom i stvaraju jednostavne sklopove te dodaju svjetlo i zvuk njihovim kreacijamazajedno sa Avengersima.

Technology Will Save Us kitovi također se koriste u školskim i izvan školskim aktivnostima. Sve upute su  interaktivne, tako da možete korak-po-korak saznati što trebate napraviti. Djeca će naučiti mnogo zanimljivih informacija o struji. U praksi će riješiti različite zadatke i poteškoće. Edukacija kroz igru nikada nije bila zabavnija.

Značajke:
9 online misija i otvorene aktivnosti za sate zabave!
Svaki projekt sa plastelinom je misija sa superherojem, Hulk-om, Kapetan America-om
ili Iron Man-om
Upoznavanje sa osnovama strujnih krugova
Potiče kreativno razmišljanje i rješavanje problema
Saznajte više o jednostavnim sklopovima
Razvijte fine motoričke vještine
Interaktivne upute
Pogodno za škole i vrtiće
Pogodno za djecu od 4 godine

Sadržaj pakiranja:
Online vodič kompatibilan sa svim uređajima
1 Kontroler
2 podloške
6 oblika za plastelin
1 pametni kontroler
5 dodatnih led dioda

Potrebna oprema za igranje (nije uključena u setu):
4 x AA baterija
elektrovodljivi plastelin

Misija kompanije “Tech will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih.  Portfelj “Tech will save us” trenutno je 8 različitih setova koji podržavaju djecu u učenju kroz igru. Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.