TWSU – Thirsty plant kit

Želite biti sigurni kada vaše biljke treba zalijevati? Neka vam djeca naprave senzor vlage i pritom se upoznaju sa novim tehnologijama.
Zvuči teško ali nije, probajte sami!

299,00 kn

Proizvod je potrebno naručiti. Postoji mogućnost produljene isporuke.

SKU: 5060402300028 Kategorije: , , ,

Opis

Jeste li znali da će 65 posto današnjih školaraca raditi na poslovima koji još nisu izmišljeni? Toga su svjesni u  Technology will save us koja je specijalizirana za “pametno” obrazovanju djece i mladih kroz kreativne setove. Jedan od njih je i solarni Senzor vlage za unutarnje i vanjske biljake. Djeca lako i brzo mogu izgraditi senzor vlage za biljke. Vi ćete znati kada vaše biljke trebaju vodu. Samo slijedite jednostavni korak po korak vodič ili provjerite sve na  web stranica proizvođača, gdje ćete pronaći više naprednih tutoriali na engleskom jeziku. Za izgradnju senzora vlage treba djeci oko sat vremena, ovisno o tome koliko su kreativni. Senzor možete prilagoditi prema željama. U paketu možete pronaći jedanaest različitih dijelova. Djeca će učiti, između ostalog, kako se to radi i što je to tranzistor, otpornik ili solarne ploče. Technology will save us se uklapa u osnovnu školske ili izvanškolske aktivnosti. Obrazovanje nikada nije bilo zabavnije.

Značajke:
Interaktivni i zabavni kit
Djeca mogu izgraditi vlastiti senzor vlage
Podržava kreativnost i tehničke vještine
Mogućnost pretvorbe u druge senzore
Interaktivne upute
Pogodno za škole i vanškolske aktivnosti
Prikladno za djecu od 8 godina
Priručnik se može koristiti u kombinaciji s pametnim uređajem

Sadržaj pakiranja:
1 Plastična podloga
3 Dio zaštitnog kućišta
1 Solarna ploča
1 Gumena cijev
1 Kabel za senzor
1 Dvostrano ljepljiva traka
2 LED diode
2 Otpornik od 47k ohm
2 Bakrene klinčiće
2 Tranzistor – Mosfet
1 Plastična žbuka s gipsom

Video sa uputama

Misija kompanije “Technology will save us” je podržati kreativnu maštu mladih ljudi koji koriste tehnologiju. Njihovi nagrađivani setovi i digitalni alati pomažu djeci izumiti nove tehnologije, sve na zabavan način. Tvrtku su osnovali Bethany Koby i Daniel Hirschmann. Bethany je mama, generalni menadžer, dizajner, pedagog i umjetnički ravnatelj u jednoj. Bethany je intervjuirao prestižni časopis Wired Magazine i pojavila se  kao predavač na TED Kids. Daniel je otac, umjetnik, pedagog i poduzetnik koji koristi tehnologiju kao sredstvo pružanja iskustva učenja za čovjeka. Oboje su krenuli na kuhinjskom stolu. Trenutno imaju 28 strastvenih dizajnera, nastavnika i inženjera kako bi im pomogli u izradi novih kreativnih setova i programa za razvoj djece i mladih.  Portfelj “Tech will save us” trenutno je 8 različitih setova koji podržavaju djecu u učenju kroz igru. Prodaju se u više od 87 zemalja širom svijeta.